Descobrix la nostra Línia de productes cosmètics infantils.

Cura i protecció des del primer dia!

17 de agost de 2023

Sabem que el benestar del teu xiquet és prioritari. Per això, la nostra Línia cosmètica pediàtrica ha sigut formulada amb els estàndards més alts de qualitat i seguretat. Els seus productes estan testats dermatològicament perquè siga més fàcil cuidar el bebé des del primer dia.

Ací tens tot el que necessites per a cuidar la higiene del xiquet: neteja suau i eficaç, hidratació profunda i duradora, una colònia refrescant i delicada i productes de cura especialitzada i segura. Una experiència única i reconfortant per al bebé, i tranquil·litat absoluta per als pares i les mares. Descobrix-la!

Quins productes conté la nostra Línia cosmètica pediàtrica?

Neteja suau i eficaç

Productos Línea cosmética pediátrica Mercadona

Els nostres gels i xampús per a bebés eliminen suaument la brutícia sense alterar la barrera natural de la pell i donant suavitat al cabell. A més, proporcionen una agradable acció calmant. A disfrutar de banys relaxants i plens de carícies!

 • Gel corporal

Perfecte per a netejar la pell del bebé amb suavitat gràcies a la calèndula, que calma i aporta sensació de confort. Un altre component del gel és l'extracte d'alvocat, que hidrata prevenint la sequedat de la pell.

 • Gel/xampú

Fórmula elaborada per a una neteja extrasuau de la pell del bebé, que prevé la sequedat i ajuda a enfortir la seua funció barrera. Proporciona suavitat i brillantor natural als cabells.

 • Xampú

Neteja amb suavitat els cabells gràcies a la seua fórmula de camamil·la i til·la, que aporta suavitat i brillantor als cabells. No irrita els ulls.

 • Esponja

Una esponja molt suau per a la pell delicada del bebé. Renta-la bé abans d'usar-la per primera vegada i després d'utilitzar-la. Deixa-la eixugar.

Hidratació profunda i duradora

Productos Hidratación profunda y duradera bebé Mercadona

Les nostres locions hidratants, bàlsams i pomades són l'escut protector perfecte que protegix i nodrix la pell del xiquet perquè sempre estiga suau i radiant.

 • Loció corporal

Nodrix, hidrata i suavitza la pell, i la protegix d'agressions externes. Formulada amb oli d'alvocat i glicerina. D'absorció ràpida.

 • Bàlsam facial i corporal

Nodrix i hidrata la pell infantil en profunditat. Formulat amb actius que proporcionen sensació de confort, que alleugen la picor. Enriquit amb ceres d'origen natural, manté la pell protegida i crea una barrera davant de les agressions externes.

 • Pomada de bolquer

Formulada amb olis vegetals que ajuden a protegir i mantindre hidratada la zona del bolquer. Enriquida amb oli d'alvocat, que ajuda a previndre les irritacions. Conté òxid de zinc, que contribuïx a alleujar la coïssor del culet del bebé. No té perfum i és apta per a usar-la des del primer dia.

 • Pólvores de talc

Absorbix la humitat i proporciona sensació de suavitat en la pell.

Colònia delicada i refrescant

Colonia delicada y refrescante bebé Mercadona

Fragàncies suaus i fresques per a donar el toc final a la rutina de cuidar el bebé.

 • Aigua de colònia (600 ml)

Notes cítriques, proporciona una aroma fresca i neta.

 • Aigua perfumada (100 ml)

Notes florals.

Cura especialitzada

Productos Cuidado especializado bebé Mercadona

Disposem de productes especialitzats per a cuidar el nas, els ulls i les orelles. Solucions pràctiques i efectives per a mantindre el bebé feliç i saludable.

 • Aspirador nasal: setembre 2023

Elimina les secrecions del nas quan el teu bebé té congestió a causa de processos al·lèrgics o refredats.

Instruccions d'ús

1. Introduïx el filtre anatòmic en un dels orificis nasals del xiquet i l'embut d'aspirador bucal en la teua boca.

2. Aspira suaument. El filtre reté les secrecions i impedix que arriben a l'embut.

3. Repetix l'acció en l'altre orifici nasal.

Recomanacions

Renta prèviament amb sèrum fisiològic per a facilitar la fluïdesa de la mucositat, així es facilita l'eliminació d'esta mucositat.

Com es neteja?

No cal bullir-lo, només cal separar els extrems i llavar-lo amb aigua calenta.

 • Gases (100 unitats)

Teixit suau que no deixa pelussa. Ideals per a netejar els ulls i la cara i cuidar al mateix temps la pell delicada i suau del bebé. 70 % viscosa i 30 % polièster.

 • Bastonets (50 unitats)

100 % cotó. No s'han d'introduir en el canal auditiu intern.

 • Solució fisiològica salina 0,9 % (30 unitats)

Recipients en monodosis per a la higiene nasal (llavat i/o obstrucció), dels ulls (llavat i bany) o de les orelles.

Altres recomanacions

Mira la nostra àmplia varietat de bolquers infantils i tria el més adequat. Descobrix més recursos de cura infantil per al vostre dia a dia.

Saps quin és el millor protector solar per al teu bebé?