Descobrix el nostre sèrum microcàpsules reparador per a regenerar la teua pell.

Sèrum microcàpsules per a regenerar la teua pell

20 de novembre de 2023

Coneixes el nostre Sèrum microcàpsules? Este sèrum reparador actua en la teua pell per a regenerar-la i reduir els signes de l'edat. De textura transformable i lleugera, és ultraconcentrat en microcàpsules, riques en micronutrients per a aportar densitat, fermesa i revitalitzar la pell.

Suspeses en una essència concentrada, estes microcàpsules combinen la riquesa nutritiva de l'oli amb el poder penetrant d'un sèrum. Vols saber-ne més? Continua llegint!

Per a tota classe de pell

El sèrum microcàpsules Deliplus és apte per a tota classe de pell. Segons el tipus de pell, recomanarem combinar-lo amb diferents productes complementaris.

Quins beneficis té?

  • Acció regenerant i antiarrugues.
  • Aporta densitat i fermesa a la pell.
  • Amb propietats revitalitzants, il·lumina la pell.

Quins són els seus components?

  • Àcid hialurònic: àmpliament reconegut per les seues propietats hidratants que ajuden a tindre una pell d'aspecte més ferm i lluminós. Este actiu és capaç d'actuar com una ''esponja'' per a retindre l'aigua en la pell, aportar volum i reduir visiblement les arrugues i línies d'expressió.
  • Betaïna: destaca el seu poder humectant i la seua capacitat per a protegir la pell de la irritació. Ajuda a tindre una pell hidratada, radiant i sucosa.
  • Mantega de karité: altament concentrada en vitamines i minerals que permeten una hidratació profunda, calmant, que dona més elasticitat a la pell i activa la producció de col·lagen.
  • Esqualà: un oli hidratant molt refinat procedent de l'oliva. A causa de la seua gran afinitat natural amb la pell, s'absorbix fàcilment sense deixar residus grassos. Eficaç emol·lient, ajuda a protegir la barrera cutània i a retindre la hidratació per a una pell més suau i llisa.
  • Oli de llavors de Limnanthes alba: amb un alt poder renovador, actuen per a donar confort i elasticitat. També anomenat "espuma de la prada", és nativa de Califòrnia i Oregon, on creix en hàbitats humits i herbosos. Posseïx impressionants propietats hidratants i rejovenidores. És un gran aliat per a la lluita contra la pèrdua d'hidratació, que ajuda a formar una barrera que evita la pèrdua d'aigua i facilita l'entrada de nutrients cap a les capes més profundes de l'epidermis.

Com s'ha d'usar?

  • Aplica al matí i a la nit a la cara, el coll i l'escot fent un massatge suau fins que s'absorbisca totalment.

Amb quins altres productes el puc combinar?

  • Amb la crema habitual.

Altres recomanacions

La nostra gamma de tractaments exfoliants elimina cèl·lules mortes i et deixa la pell fresca i renovada.

Mantín la teua pell hidratada i ben cuidada amb les nostres cremes corporals d'ús diari.

L'oli de coco et servix com a tractament facial i corporal i també per a les teues receptes de cuina.