Descobrix amb el nostre vídeo interactiu les rutines i els tractaments facials que millor s'adapten a tu.

Quina rutina facial necessita la teua pell?

13 de octubre de 2023

Vols saber quina rutina facial va millor amb la teua classe de pell? Quin és el tractament facial que et fa falta?

Prova el nostre vídeo interactiu, 100 % útil per a cuidar la pell. Tant si busques la rutina facial perfecta com si t'interessa un producte específic per a qualsevol problema, et donem suggeriments absolutament individualitzats.

Només cal que indiques quina classe de pell tens i l'interactiu de bellesa facial et proposarà els tractaments més efectius per a pell grassa, seca, normal o sensible. Les preguntes també van enfocades a saber si hi ha una cosa concreta que et preocupa: acne, pell deshidratada, apagada, taques, rojors, etc. D'esta manera, obtindràs recomanacions útils per a la bellesa i per a cuidar el teu cutis.

El nostre vídeo interactiu et guia pas a pas perquè descobrisques les rutines i productes d'higiene facial més adequats per a tu. És molt senzill, vols provar-ho?

Nostres famílies de tractament facial

Facial Clean: tònic, gel, mousse, llet netejadora, oli netejador espumós, exfoliant, aigua micel·lar... imprescindibles per a netejar, hidratar i refrescar diàriament la pell.

Regen Skin: gamma hidratant i regeneradora, dona fermesa i lluminositat a la cara. Sèrum, cremes facials de dia i nit, contorn de llavis...

Regen Skin Mercadona

Prevent Skin: la millor solució per a previndre arrugues, combatre l'estrés ambiental i els efectes de l'edat en la pell. Sèrum, crema facial i contorn d'ulls.

Prevent Skin Mercadona#TEXT#

Hidrata: sèrum, crema facial, gel i ampolles que cuiden el cutis, el protegixen i l'hidraten amb àcid hialurònic.

Hidrata Mercadona

Sisbela: línia per a la prevenció de l'envelliment de la pell amb crema revitalitzadora, sèrum refermant, contorn antiarrugues, ampolles…

Sisbela Mercadona

Oil free: línia específica sense d'oli per al tractament de pells grasses i propenses a l'acne: crema hidratant, tònic astringent, mousse i gel secant.

Oil free Mercadona

Sensible: línia facial Sensitive per a pells sensibles, amb crema hidratant enfortidora amb vitamina K, gel netejador i crema antirojors.

Sensitive Mercadona

Antitaques: tractament facial específic per a les taques de la pell. Amb sèrum despigmentant, crema protectora i crema aclaridora.

Antimanchas Mercadona

Antiox: gamma de productes per a combatre els efectes de l'envelliment: oli facial de licopé, ampolles potenciadores de vitamina C, crema hidratant i contorn d'ulls i parpelles.

Antiox Mercadona

Equilibri: tractament per a pells grasses o mixtes, afavorix l'eliminació d'imperfeccions cutànies i reduïx l'aparició d'arrugues.

Green Caviar: ajuda a regenerar i aporta suavitat a la pell, apte per a pell normal i seca.

Green Caviar Mercadona

Men: crema revitalitzadora, crema facial antiarrugues, contorn d'ulls… línia apta per a tota classe de pells.

Línea Men Mercadona

Altres recomanacions

Coneixes les nostres cremes i protectors per a prendre el sol sense riscos?

Digues adeu al borrissol amb les millors solucions per a la teua depilació.

Continua el nostre vídeo tutorial per a tindre el cutis perfecte.