Nous sabons líquids de mans Deliplus, amb 9 tipus diferents per a la higiene que les teues mans necessiten.

Nous sabons líquids de mans Deliplus

19 de juny de 2019

Ja pots trobar en la Perfumeria de Mercadona els nous sabons líquids de mans Deliplus.

Ara amb una nova fórmula més respectuosa i suau amb la pell, perfums més intensos i duradors, així com millores en la manejabilitat i el disseny.

Una línia completa de sabons per a mantindre la higiene de les teues mans que presenta fragàncies diferents.

Ara tens per a triar fins a 9 novetats en sabons líquids Deliplus, en 3 línies diferents, perquè trobes el que s'adapte millor a les necessitats de les teues mans.

Línia de sabons líquids Deliplus

Deliplus Jabones de manos redondos

Sabó dermoprotector, amb avena, amb glicerina... Tens totes les opcions que vulgues per a cuidar les mans amb esta línia de sabons líquids Deliplus:

 • Sabó de mans Dermoprotector

Higiene i protecció de les mans, gràcies al seu extracte de cotó i vitamina E, amb un perfum net i neutre.

 • Sabó de mans Hidratant amb Avena

Higiene i cura especial per a les pells seques, que aprofita el seu extracte d'avena. A més, té un perfum agradable que acompanyarà diàriament la hidratació de les teues mans.

 • Sabó de mans Natural Glicerina

La millor elecció per a pells grasses. Amb sabó 100 % natural de glicerina, inclou també extracte d'olivera, que li proporciona un estil més tradicional. A més, conté un pH específic per a adequar-se millor a les pells grasses.

 • Sabó de mans Neutralitzant d'Olors

Este sabó és específic per als que utilitzen materials amb les mans que puguen causar mal olor, sobretot per la manipulació d'alguns aliments en cuina.

Este sabó amb extracte de llima dolça verda neutralitza les males olors i deixa a la pell un perfum amb tocs cítrics suaus.

 • Sabó de mans Tendres Records

Un sabó que ens evoca la infància. A més d'oferir una higiene diària adequada per a les mans, també conté un perfum clàssic, que fa recordar els moments més tendres de la infància, amb una fragància intensa.

 • Sabó de mans Kids

Este sabó de mans de Deliplus és ideal per als més menuts de la casa. Amb extracte de cirera aconseguix la neteja que les seues manetes necessiten i, a més, conté un divertit perfum de caramels i llepolies que els encantarà.

Línia de sabons líquids Deliplus Smart Colours Collection

Deliplus Jabones de manos Smart Colours Collection

Dos opcions de sabons líquids, en l'atractiva col·lecció Smart Colours, que combina la higiene i la cura de la pell amb una fragància sofisticada.

 • Sabó de mans Mandarin & Bergamot

Aconseguix una pell suau i neta, amb un perfum cítric de mandarina clementina, que afig tocs originals de taronja, aranja i bergamota.

 • Sabó de mans Sandalwood & Coconut

Una altra opció amb què pots mantindre la neteja de les mans i disfrutar d'un perfum únic, amb tocs d'espècies i reposat sobre tocs de sàndal i coco. Et sorprendrà.

Nou sabó de mans Mousse Meló de Deliplus

Deliplus Jabon de Manos Mousse Melon

La nova col·lecció de sabons de mans de Deliplus que pots trobar en la Perfumeria de Mercadona afig un nou sabó: Mousse Meló.

Este sabó destaca perquè complementa la higiene i la cura de les mans amb una textura d'espuma cremosa.

Gràcies al fet que conté glicerina i pro-vitamina B5, oferix una inigualable sensació de suavitat i cura a la teua pell.

A més, el sabó de mans d'espuma Mousse Meló està pensat per a tota la família, així que també els xiquets es poden netejar les mans amb la textura suau i cremosa que té i disfrutar del perfum divertit de fruita de meló que oferix.

Noves millores en la nostra línia de sabons de mans

Atesa la demanda dels nostres clients, hem millorat la qualitat de la nostra família de sabons de mans. Després d'un temps d'estudis i proves, hem aconseguit una línia nova que incorpora les millores següents:

 • Nova fórmula: més respectuosa i suau amb la pell.
 • Perfums més intensos i duradors: s'ha millorat la fragància de tots els perfums.
 • Nou disseny: hem millorat la imatge i el disseny en conjunt.
 • Nova botella: les botelles són ergonòmiques per a l'òptima manejabilitat i tenen major estabilitat.
 • Dosificador: hem unificat els dosificadors. Ara tots són negres, excepte l'infantil que és blau.

Altres recomanacions

Per a cuidar la teua pell de cara l'estiu, et deixem estos Consells davall del sol imprescindibles per a evitar riscos i lluir bronzejat.