Línia Argán Oil Deliplus, especial per a cabell sec, nodreix i retorna la vida al teu cabell.

Línia Argán Oil. Nodreix el teu cabell sec

21 de setembre de 2017

La Línia Argán Oil Deliplus, per a cabells secs, és un ritual únic de nutrició per al teu cabell. Combina el xampú i la masquereta, o el xampú i la masquereta sense aclarit, per a lluir un cabell suau, hidratat i brillant. L'oli d'argània, la queratina i la jojoba, s'han unit per a donar-li vida al teu cabell mentre gaudeixes d'una exòtica fragància.

Descobreix els components principals de la Línia Argán Oil:

  • Oli d'Argània

Última tendència en ingredients actius per a productes capil·lars per les seues qualitats hidratants, antioxidants i regeneratives. Aporta lluentor, força i hidratació.

  • Queratina

Aquesta proteïna present de forma natural en la fibra capil·lar, és molt apreciada per les seues propietats per a aconseguir un cabell més manejable, brillant i fàcil de pentinar. També ajuda al segellat de puntes obertes.

  • Oli de Jojoba

Actua com un emol·lient profund en el cuir cabellut, hidratant-lo en profunditat i equilibrant els seus nivells de pH.

Consells per a un resultat espectacular:

  • Desembolica el cabell abans de llavar-lo

Aquest senzill gest previ evita que el teu pèl s'embolique mentre està mullat i ajuda al fet que el xampú o la masquereta penetren millor en el cabell i aconseguisquen l'efecte desitjat.

  • Potència l'efecte de la masquereta

La calor permet que els actius de la masquereta penetren millor. Per a aconseguir-ho embolica el cap amb la Tovalla Turbant seca pèl Deliplus calenta, fins que es refrede. Per a calfar el turbant, fica la tovalla sempre humida en el microones a una potència no superior a 800w i com a màxim 1 minut. Com a precaució, comprova que la tovalla no estiga excessivament calenta abans d'aplicar-la.

  • Masquereta sense aclarit

Hidrata el cabell sense necessitat d'aclarir amb aigua, recomanada per a cabells secs. Aplica-la sobre el cabell mullat per a desembolicar-lo millor i nodrir-lo o aplica-la sobre el cabell sec per a evitar l'encrespament i aportar lluentor.

Transforma ja el teu cabell sec amb el ritual únic de la Línia Argán Oil Deliplus. Disponible a La Perfumeria de Mercadona!

Altres recomanacions:

No oblides nodrir la teua pell amb la Hidratant Corporal baix la dutxa de Mercadona. Hidrata la teua pell sense necessitat de secar-te.