Línia de desodorants Protecció Plus Deliplus, dissenyats per a controlar l'excés de sudoració.

Desodorants Protecció Plus

14 de setembre de 2017

Els nous desodorants Protecció Plus Deliplus estan dissenyats per a aquelles persones amb major sudoració i que necessiten una protecció extra.

La fórmula dels desodorants Protecció Plus Deliplus conté un elevat percentatge d'actiu antitranspirant, que ofereix major eficàcia en la defensa contra la suor, protegint-te així en els moments de més activitat. La seua protecció supera les 48 hores.

Contenen argila blanca o caolí, un mineral natural amb propietats d'absorció de la humitat, afavorint així l'acció del producte.

Els seus perfums han sigut específicament dissenyats per a ella i per a ell, proporcionant una agradable sensació de frescor i control.

Per a assegurar l'eficàcia del desodorant l’aplicarem sempre sobre la pell neta i seca.

  • Si utilitzem roll-on, l’aplicarem sobre cada aixella de dalt a baix, tres vegades, per a obtindre una cobertura bona i uniforme. Deixar secar totalment abans de vestir-nos.
  • Si utilitzem spray, primer invertir el pot, agitar enèrgicament, polvoritzar a 15 cm de la pell de 2 a 3 segons i deixar secar.

Prova els desodorants Protecció Plus Deliplus i despreocupa’t de l'excés de sudoració.

Altres recomanacions:

Experimenta les dutxes o banys més revitalitzants amb el nou Gel de Menta Deliplus. Gaudeix d'una sensació única. Ja disponible a La Perfumeria de Mercadona!