Descobrix estos quatre productes de la Perfumeria de Mercadona, imprescindibles en la maleta de vacances.

Imprescindibles de Mercadona en la teua maleta de vacances

06 de agost de 2018

Estos dies deus estar a punt de preparar la maleta per a l'esperat viatge de vacances. En Mercadona hem seleccionat quatre productes imprescindibles que no has d'oblidar.

Es tracta d'una crema facial amb FPS30 i, a més, efecte lífting ideal per a la pell; una llet corporal hidratant en esprai que s'absorbix molt ràpid; un esprai refrescant per a alleujar la pesadesa dels peus i les cames, i una fragància romàntica, perfecta per a la temporada d'estiu. Tots estos productes estan disponibles en la Perfumeria de Mercadona.

Crema facial efecte lífting FPS30 de Deliplus

Per a una protecció diària del sol, aprofita la Crema facial efecte lífting FPS30 de Deliplus. Esta crema t'oferix una protecció solar gràcies als filtres FPS30; a més, referma la pell i millora la seua elasticitat.

Si la utilitzes diàriament aconseguiràs previndre l'aparició de noves arrugues i de l'envelliment prematur, provocat per l'exposició solar.

Per a aplicar la Crema facial efecte lífting FPS30 de Deliplus, fes un massatge lleuger sobre la pell neta i seca. Notaràs com s'absorbix de manera molt ràpida. Pots utilitzar-la diàriament a la cara i al coll.

Llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona

Tant en vacances com en el dia a dia, no vols passar el temps esperant que la llet corporal s'absorbisca en la pell. Ara pots aconseguir una hidratació corporal perfecta i sense esperes amb l'esprai Hidra & Go! de Mercadona.

Gràcies al seu format esprai, s'aplica molt fàcilment sobre tot el cos. A continuació, només has de fer un massatge lleuger i en uns pocs segons s'absorbix i et pots vestir. Així de fàcil!

La Llet corporal esprai Hidra & Go! de Mercadona acompanya la pell amb una fragància fresca i vitalista, perfecta per a l'època d'estiu.

Esprai refrescant peus i cames de Deliplus

Durant els viatges de vacances és més freqüent notar la pesadesa i el cansament, tant als peus com a les cames. A més, com més calor fa, més necessitem un producte que refresque, alleuge, calme i revitalitze.

Tot això és possible aconseguir-ho amb l'Esprai refrescant per a peus i cames de Deliplus. Un esprai molt còmode de posar: només s'ha d'aplicar sobre la pell i fer un massatge amb moviments ascendents i descendents.

Este nou Esprai refrescant per a peus i cames de Deliplus t'aporta una frescor immediata, i també t'ajuda a combatre la fatiga en esta zona del cos.

Fragància Simply Flowers Gesmil

Amb la Fragància Simply Flowers Gesmil, disfrutaràs d'una aigua de colònia romàntica i femenina.

La seua fragància combina les notes del gesmil amb lliri de la vall, peònia i acords marins, tot sobre un fons d'ambre, fusta de caixmir i almesc.

Aplica unes gotes després de la dutxa i la pell s'impregnarà més fàcilment de la fragància Simply Flowers Gesmil.

Altres recomanacions

Si, a més, vols lluir perfecta durant les vacances, aprofita este pas a pas, per a aconseguir un Look Bronzejat amb productes disponibles en la Perfumeria de Mercadona.

En el cas que preferisques la platja per a bronzejar-te de manera tradicional, no oblides emportar-te els Protectors solars de Mercadona, amb protecció solar molt alta de fins a FPS50.