Les nostres Paletes d'ombres d'ulls t'oferixen moltes possibilitats i són molt fàcils d'aplicar

Descobrix les possibilitats infinites de les nostres Paletes d'ombres d'ulls

12 de setembre de 2023

Si vols lluir una mirada atractiva, les nostres Paletes d'ombres d'ulls són les teues grans aliades. Propostes eclèctiques dissenyades per a cada estació de l'any, molt fàcils d'aplicar, sempre en plena sintonia amb les últimes tendències de moda.

La nostra àmplia gamma de colors i textures satisfan totes les teues necessitats de maquillatge, des dels tons suaus per al dia fins als més audaços per a la nit. Realça l'encant dels teus ulls i dona ales a la teua creativitat amb una irresistible varietat de looks.

3 paletes d'ombres d'ulls per a gaudir de la tardor

Cada una de les paletes tardorenques Deliplus color posa a la teua disposició 20 opcions en tons naturals i metal·litzats, molt fàcils d'aplicar. T'encantaran!

Paleta Desert

Paleta de sombra de ojos Desert Deliplus

  • Tons arena amb 11 ombres mat, 1 ombra perlada, 6 ombres metàl·liques i 2 ombres setinades. Tons neutres: beix, marrons, grisos, negres... Evocadors i elegants, són l'elecció perfecta per a capturar l'essència d'esta temporada i expressar el teu estil. La suavitat dels mats et brinda un aspecte natural per al dia, amb combinacions excel·lents. Per la seua banda, la lluentor dels metal·litzats aporta un toc més cosmopolita per a la nit.

Paleta Atraction

Paleta de sombras de ojos Atraction Deliplus

  • Els tons més atrevits per a la tardor: des d'un granat fins a un to cirera amb 6 ombres mat, 2 ombres setinades, 7 ombres metàl·liques, 4 ombres perlades i 1 ombra duocrom. Esta paleta et convida a experimentar amb la seua varietat d'acabats, una elecció audaç de colors intensos que captura la riquesa d'esta estació. Ideal per als teus looks nocturns de festa, t'oferix moltes possibilitats per a crear contrastos suggeridors.

Paleta Again Nude (a partir d'octubre a les nostres botigues):

Paleta de sombras de ojos Again Nude Deliplus

  • Torna la nostra paleta més versàtil “Nude” amb 8 ombres mats, 4 ombres setinades, 3 ombres marbrades d'acabat metal·litzat, 1 ombra glitter i 4 ombres metàl·liques. Els acabats mats aporten subtilesa i profunditat a la teua mirada, mentre que amb els metàl·lics disfrutaràs d'una lluentor sofisticada. Els tons marbrats afigen el toc necessari de lluminositat i els centellejos de glitter eleven al màxim el glamur.

Com s'usa

Esta col·lecció de paletes és molt fàcil d'aplicar.

  • Ombres metàl·liques: utilitza un pinzell o els dits.
  • Ombres glitter: es recomana aplicar-les amb el dit, deposita el glitter amb els dits amb tocs xicotets.
  • Desmaquillatge: es recomana utilitzar maquillatge bifàsic.

Altres recomanacions

Descobrix la nostra varietat de cremes per a cuidar i hidratar les teues mans.

I si el que busques són cremes corporals, coneix les nostres diferents opcions.

El sèrum SOS per al tractament d'ungles i cutícules és una solució específica contra les ungles dèbils i trencadisses.