Descobrix la nostra línia d'higiene íntima en gels i tovalloletes.

Descobrix la nostra línia d'higiene íntima per a un pH equilibrat

30 de maig de 2024

Coneixes els nostres productes d'higiene íntima? T'oferim les millors solucions per a una neteja suau i efectiva que garantisca l'equilibri del pH.

Si busques una neteja perfecta, però també hidratació, frescor i comoditat per a tot el dia, és fonamental triar productes específics adequats: des de gels íntims fins a tovalloletes, posem al teu abast una gamma d'opcions recomanades per a l'ús diari i indicades a partir de la primera menstruació. Descobrix-les!

Imprescindibles d'higiene íntima, els teus millors aliats!

Gel íntimo Deliplus

Gel íntim

Bàsic en la teua rutina d'higiene íntima, amb una textura suau, este gel conté una fórmula amb actius i agents netejadors que respecten l'equilibri natural de la zona. Proporciona una neteja duradora i suau, que no altera el pH, per la qual cosa es pot utilitzar diàriament. A més, és apte per a vegans.

Gel hidratant

Esta és la teua elecció si busques una major hidratació i control de l'olor. Amb una textura cremosa, este gel va més enllà de la típica neteja. Conté ingredients actius que protegixen contra l'olor, així com components hidratants que oferixen una cura extra i benestar diari per a la zona íntima. Igual que l'anterior, també és apte per a vegans.

Instruccions d'ús dels gels: aplica sobre la zona íntima prèviament humitejada. Fes un lleuger massatge extern i renta amb aigua.

Tovalloletes íntimes en diferents formats

Toallitas íntimas en diferentes formatos Mercadona

Perfectes per a la teua higiene íntima dins i fora de casa, estes tovalloletes estan enriquides amb àcid làctic, per a procurar-te hidratació i protecció. Deixa't acaronar pel seu delicat teixit combinat amb una fórmula extrasuau que respecta l'equilibri natural de la flora íntima. Testades ginecològicament i dermatològicament, mantenen el pH natural de la zona i eviten la mala olor.

  • Tovalloletes íntimes (25 unitats).
  • Tovalloletes íntimes en format bossa de mà i viatge (12 unitats).
  • Tovalloletes íntimes monodosi (caixa de 20 sobres individuals).

Instruccions d'ús de les tovalloletes: extrau una tovalloleta i passa-la suaument sobre la zona que vols netejar. No cal rentar amb aigua. No es poden tirar al WC.

Altres recomanacions

Busques tovalloletes per al teu bebé? Les Tovalloletes Aqua s'han dissenyat per a la pell delicada del bebé.

Cuida la hidratació de la teua pell amb els nostres Olis corporals i Cremes corporals.

Disfruta d'uns cabells suaus i hidratats amb la nostra línia capil·lar Hydra Hyaluronic.