Descobrix les Tovalloletes Aqua i tot el que t'oferixen per a cuidar la pell del bebé.

Tovalloletes Aqua, màxima cura per a la pell del bebé

17 de gener de 2024

Sabem que cuidar la pell del teu bebé és una prioritat absoluta. Per això, et presentem les nostres Tovalloletes Aqua, una solució innovadora i molt pràctica per a l'ús quotidià, especialment indicades per a la delicada pell infantil.

Dissenyades amb tot l'amor i l'afecte per al confort dels més menuts, estes tovalloletes et sorprendran per la seua frescor i suavitat. Estan formulades amb un elevat contingut d'aigua, donant absoluta preferència als components d'origen natural. Totalment segures per a brindar una experiència plaent i respectuosa amb la seua pell.

Descobrix les Tovalloletes Aqua, la cura que el teu bebé es mereix!

Característiques de les nostres Tovalloletes Aqua

  • Teixit amb fibres 100 % d'origen natural: triem els productes més naturals i sostenibles per a cuidar el teu bebé.
  • 99 % d'aigua, sense perfum i sense olis:

Fórmula dissenyada per a minimitzar el risc d'irritacions.

  • Es desplacen amb gran suavitat i delicadesa: l'experiència de neteja i higiene és còmoda i molt suau, com una carícia per a la pell.
  • Testades dermatològicament i pediàtricament: ens assegurem que les Tovalloletes Aqua complixen els estàndards més alts de seguretat per a la pell sensible del teu xiquet. Per això fem rigoroses proves dermatològiques i pediàtriques.
  • Teixit 0 % plàstic: És l'única referència de l'assortiment de tovalloletes infantils que no conté plàstic en les fibres. Una decisió que expressa el nostre compromís amb un futur més sostenible.
  • No es poden tirar al WC: amb responsabilitat ambiental per a cuidar el nostre entorn, estes tovalloletes no es poden tirar pel vàter.

Altres recomanacions

Tenim una gamma de Biberons i xuplons que garantixen confort i seguretat.

El nostre Detergent hipoal·lergogen perfumat és apte per a la pell del teu bebé.