Revelem el Secret de la nostra Perfumeria per a este Nadal: col·leccions exclusives inspirades en tu.

Descobrix el Secret de la Perfumeria

14 de novembre de 2019

Per fi et revelem el Secret de la Perfumeria per a Nadal. Compta que ha valgut la pena esperar.

El nostre secret amagava diferents col·leccions exclusives inspirades en tu.

Com sempre, hem posat tot el nostre esforç perquè pel Nadal trobes la millor selecció i els regals més especials en cosmètica, bellesa i fragàncies. Per això, comencem per escoltar-vos: partint de les vostres idees viatgem pel món per a inspirar-nos i treballar amb els proveïdors adequats.

Una selecció d'excel·lents matèries primeres, de grans perfumistes i dissenyadors ens han guiat per a aconseguir la màxima qualitat en totes i cada una de nostres col·leccions noves.

Com hem elaborat estes col·leccions exclusives inspirades en tu

1. Vos escoltem

El primer pas va ser estar atents a les vostres necessitats abans de donar forma a les col·leccions. En el Centre de Coinnovació de Perfumeria ens reunim amb alguns de vosaltres, per a preguntar-vos què vos agradaria trobar a les nostres botigues este Nadal.

imagen el secreto 1

imagen el secreto 2

Proves a cegues amb els nostres especialistes de producte en el Centre de Coinnovació.

2. Viatgem buscant l'excel·lència

Després, busquem per tot el món els creadors i els perfumistes més prestigiosos, els quals van triar les matèries primeres per a aconseguir la màxima qualitat.

imagen el secreto 3

Ilias Ermenidis, perfumista de Firmenich, creador de la fragància My Soul for him

Ilias Ermenidis: "S'han dut a terme moltes modificacions, moltes reunions, però el resultat final va agradar tant als nostres equips creatius com a Mercadona. Va ser un procés molt harmoniós; vam elaborar sempre creacions realment bones en col·laboració amb el client".

imagen el secreto 4

Philippe Paparella-Paris, perfumista de Symrise, creador de la fragància My Soul for her

Philippe Paparella-Paris: “Per a My Soul hem elaborat un bouquet de flor blanca a partir d'una idea que vaig tindre tornant d'un viatge a l'Índia on vaig quedar realment sorprés per la intensitat de les flors, que són realment molt aromàtiques, molt opulentes, així que vam voler recrear allò com a element central del bouquet floral”.

3. Treballem amb matèries primeres nobles seleccionades en origen

El desenvolupament d'un perfum comporta la coordinació d'un extens grup de treball en el qual disposem de químics, avaluadors i perfumistes. La figura de l'avaluador és fonamental en el procés, ja que acompanya el perfumista durant el temps de creació i fa de nexe d'unió entre la seua creativitat i el gust del consumidor final.

imagen el secreto 5

Ilias Ermenidis juntament amb l'avaluadora Ina Mexía a les oficines de Firmenich París, testant els matisos de la fragància My Soul for him.

imagen el secreto 6

La bergamota de Calàbria combinada amb el pebre rosa i un toc de lavanda proporciona les notes vibrants per al cor de My Soul for him. Pàtxuli, vetiver d'Haití, sàndal i cedre ambre componen el fons d'este perfum.

imagen el secreto 7

Philippe Paparella i l'avaluadora Ilana Kahn en el procés de creació de la fragància My Soul for her.

imagen el secreto 8

"Vaig elaborar un acord de flor blanca sobre gesmil sambac, vaig afegir també neroli, una especialitat amb un matís de flor de taronger molt intens i persistent".

4. Dissenyem col·leccions que perduren en el temps

Ens vau inspirar amb els colors: el verd que ret homenatge al vesc i a l'arbre del Nadal, i el daurat que envolta de màgia i de centellejos estes festes tan especials. Amb eixos tons vam crear un envàs sofisticat, que amaga l'aroma del Nadal.

imagen el secreto 9

Els esbossos i gammes de color per al disseny dels envasos.

imagen el secreto 10

Per a guardar este secret, vam dissenyar diferents esbossos amb la finalitat d'obtindre envasos únics que envoltaren les nostres creacions.

imagen el secreto 11

imagen el secreto 12

L'especialista en cosmètica esbossant el disseny de la paleta d'ombres My Soul

5. Compartim amb vosaltres el resultat final

Una vegada s'han creat les col·leccions, la nostra major satisfacció és compartir-les, saber les vostres opinions i comprovar que, en efecte, complixen les expectatives.

Tots els productes són testats per un ampli perfil de persones, perquè sabem que l'experiència dels nostres clients representa la nostra saviesa i perquè el que ens fa realment feliços és complir els seus desitjos.

imagen el secreto 13

imagen el secreto 14

imagen el secreto 15

imagen el secreto 16

imagen el secreto 17

imagen el secreto 18