Descobrix els productes de la col·lecció de cosmètica per a l'estiu Crystal Colors

Col·lecció Crystal Colors, l'essència de l'estiu en la teua bellesa

20 de juny de 2024

Crystal Colors és una col·lecció de cosmètica que arriba per a revolucionar el teu estiu. Els seus colors suaus, presentats en elegants envasos transparents, reflectixen la llum del sol, de manera que capturen l'essència i la màgia de la temporada estival en la màxima esplendor.

Des de nudes delicats que realcen la teua bellesa natural fins a tons rosats que t'aporten frescor i vitalitat, cada producte d'esta col·lecció ressalta el millor de tu. La versatilitat d'estos tons s'adapta a qualsevol ocasió, des d'un dia relaxat fins a maquillatges de festa.

Vols conéixer-la millor?

Quins productes conté la Col·lecció Crystal Colors?

Paletes d'ombres d'ulls

Paletas de sombras de ojos Colección Crystal Colors

Fascina't i fascina els altres amb esta nova paleta d'ombres d'ulls, que t'oferix una gamma de tons estiuencs, que van des dels cherrys fins als marrons. Si vols aconseguir un look captivador i una mirada irresistible este estiu, estes paletes es convertiran en les teues aliades perfectes.

La seua cuidada fórmula, desenvolupada per Deliplus, no sols garantix una aplicació còmoda i duradora, sinó que també et permet destacar amb estos tons exclusius. Atrevix-te a experimentar amb estes combinacions de colors i transmet el teu encant d'una manera única i captivadora.

Desenvolupada en 2 tons

 • Paleta núm. 01 Cherry.
 • Paleta núm. 02 Marrons.

Consells d'ús

 • Es recomana l'ús d'un desmaquillador bifàsic
 • Utilitza un pinzell o el tou dels teus dits per a aplicar-les.

Paleta de rostre

Paleta de rostro Colección Crystal Colors Mercadona

Descobrix l'última joia de la bellesa: la nostra exclusiva paleta de rostre. Prepara't per a afegir un toc de color estiuenc i lluminositat radiant al teu rostre.

Esta paleta és imprescindible, ja que combina quatre productes essencials en un sol estoig: un bronzejador que et transporta directament a la calidesa daurada de la platja, un contornejador que definix les teues faccions amb elegància, un il·luminador que aporta una brillantor natural i un coloret juganer que imprimix vitalitat al teu look.

Consells d'ús

 • Es recomana l'ús d'un desmaquillador bifàsic
 • Utilitza una brotxa per a aplicar-la.

Retolador de llavis efecte tinta

Rotulador de labios efecto tinta Colección Crystal Colors Mercadona

Deixa't seduir per l'última moda en labials: el nostre retolador de llavis Lip Tint Maker. Este innovador producte t'oferix un color durador i natural. Amb una fórmula lleugera i gens apegalosa, tiny els teus llavis amb un efecte vibrant i seductor.

Dissenyat per als qui busquen comoditat i elegància en la seua rutina de bellesa, és l'elecció perfecta per a un look impecable.

Desenvolupat en tres tons

 • Núm. 01 Nude.
 • Núm. 02 Roig.
 • Núm. 03 Fúcsia.

Consells d'ús

 • Es recomana l'ús d'un desmaquillador bifàsic.

Oli de llavis

Deixa't acaronar amb el luxe i la cura amb el nostre nou i exquisit oli de llavis. Este producte, formulat amb una selecció d'olis nutritius i humectants, oferix una experiència d'hidratació i suavitat inigualable per als teus llavis.

El nostre oli de llavis no és només un bàlsam. A més de proporcionar una hidratació profunda, també oferix un toc de color o una brillantor subtil que realça la bellesa natural dels teus llavis i els deixa amb un acabat radiant i sofisticat.

La fórmula avançada d'este oli està dissenyada per a nodrir-te i protegir-te els llavis, de manera que els manté suaus i plens de vida. Enriquit amb una deliciosa aroma a albercoc i desenvolupat en un atractiu color mora.

Consells d'ús

 • Es recomana l'ús d'un desmaquillador bifàsic.

Altres recomanacions

Utilitza el nostre Kit de pinzells per a maquillar-te el rostre i els ulls de la manera més atractiva.

Coneixes les nostres Pólvores facials compacte 24h Long Lasting? Llarga duració i cobertura perfecta, suaus i uniformes durant 24 hores.

Este estiu, disfruta del sol sense problemes amb les nostres Cremes i protectors solars.