Cremes reductores i anticel·lulítics per a ajudar-te a reduir volum, previndre la cel·lulitis i llevar el greix acumulat.

Cremes reductores i Tractaments anticel·lulítics contra el greix acumulat

18 de juliol de 2023

Si t'has proposat reduir volum, cel·lulitis o greix acumulat en determinades zones del teu cos, les nostres Cremes reductores i Tractaments anticel·lulítics poden ser els teus millors aliats.

Sens dubte, són una bona ajuda per a aconseguir els teus objectius, però tin en compte que has de dur un estil de vida saludable que incloga una alimentació equilibrada, una bona hidratació i exercici diari regular.

Així mateix, estos productes requerixen constància per a aconseguir resultats. Dit tot això, les nostres cremes reductores i tractaments contra la cel·lulitis són efectius i estan a la teua disposició si els necessites.

Tens diferents possibilitats, també per a home. Anima't a conéixer-les i aprén com usar-les.

Cremes reductores

Crema anticel·lulítica reductora

Cremas reductoras de Mercadona

Prevé la cel·lulitis millorant la pell de taronja, gràcies a la centella asiàtica i la cafeïna. Ajuda a millorar l'elasticitat i a reduir el volum.

Instruccions d'ús

 • Aplica-la al matí i a la nit amb moviments circulars durant 10 minuts, insistint en les zones amb cel·lulitis fins que s'absorbisca del tot. Envàs de 250 ml.

Tractament crema reductor intensiu nit

Tratamiento crema reductor intensivo noche de Mercadona

Tractament reductor intensiu de textura delicada i absorció ràpida, amb una alta concentració d'actius d'origen marí, que estimula la funció lipolítica quan la pell està més receptiva.

Ajuda a eliminar la localització acumulada de teixit adipós, especialment en la zona abdominal i en les cuixes.

Proporciona una agradable sensació de calor inicial (efecte sauna).

Després de 4 setmanes de tractament, la pell es percep més elàstica, llisa, ferma i hidratada.

Instruccions d'ús

 • Aplica diàriament a la nit, abans de dormir, mitjançant un massatge circular en les zones a tractar.
 • Exercix una suau pressió per a aconseguir una millor assimilació dels actius.
 • Llava't les mans després de l'aplicació.
 • Actuació cosmètica amb eficàcia provada.
 • Envàs de 200 ml.

Gel reductor abdomen d'home

Gel reductor abdomen de hombre Mercadona

Gel reductor d'acció intensiva, que combat la flaccidesa i el greix localitzat. Reafirma i tonifica garantint una ràpida absorció.

Conté cafeïna per a afavorir l'eliminació de toxines de la pell i ajudar a la pèrdua de greix localitzat.

Amb SARCOSLIM RESHAPE, un actiu liporeductor que, a més, reafirma la pell.

Inclou una combinació d'extractes vegetals, com el castanyer d'Índia, la centella asiàtica, ruscus i te que potencien i afavorixen l'eliminació de greixos.

Instruccions d'ús

 • Aplica-ho una o dues vegades al dia sobre l'abdomen i la cintura mitjançant lleugers massatges circulars, amb la pell neta i seca, fins que s'absorbisca del tot.

Tractaments anticel·lulítics

Concentrat mesoanticel·lulític Deliplus

Concentrado Meso-Anticelulítico Deliplus Mercadona

Tractament corporal intensiu molt eficaç contra este trastorn dermatològic, compost per actius amb una fórmula innovadora gràcies a la seua triple acció: lipolítica, reestructurant i reductora.

A continuació, t'ensenyem com aplicar-lo.

Principis actius i beneficis del Concentrat mesoanticel·lulític

Els principis actius que caracteritzen este tractament són els següents. D'estos es deriven diferents beneficis:

 • Cafeïna i carnitina: acció lipolítica i cremagreix.
 • Extracte de fulla de carxofa: efecte drenant i tonificant.
 • Silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica: efecte reestructurador i remodelador.
 • Còctel de vitamines antioxidants (A, C, E, B3), extracte d'arrel de Curcuma longa i epigalocatequingalat: acció renovadora i antioxidant.
 • Quelant del ferro: actua com un imant que elimina el ferro acumulat per excés en el teixit gras, responsable de la inflamació pròpia del trastorn dermatològic.
 • Ribosa: accelera el metabolisme de les cèl·lules.

Com aplicar el tractament i amb quina freqüència

El Concentrat mesoanticel·lulític de Deliplus es presenta en 15 vials i es pot utilitzar de dos maneres, depenent del teu objectiu:

 • Per a un tractament intensiu o cel·lulitis abundant: aplica la quantitat d'un vial diàriament en la pell neta en les zones per a tractar durant 15 dies. Estén amb massatges circulars fins que s'absorbisca completament com s'indica en el vídeo. Fes el massatge durant 2 o 3 minuts.
 • Per a un tractament de manteniment o cel·lulitis lleu: mescla unes gotes d'este concentrat amb la teua crema corporal habitual i fes un massatge sobre la zona que necessites una vegada al dia.

De manera ocasional, si s'aplica massa producte en una mateixa zona, es podria veure concentrat en un color blanquinós, que desapareix quan es fa el massatge.

No s'ha d'aplicar en pells reactives, sensibles o irritades.

Un tractament innovador, diferent d'altres anticel·lulítics

Este programa, pensat per a 15 dies, es diferencia d'altres productes similars perquè reforça l'efecte lipolític, reestructurador i reductor amb una via d'acció completament innovadora que actua en la pell.

Gel Anticel·lulític Efecte Fred Deliplus

Gel Anticelulítico Efecto Frío Deliplus Mercadona

Este gel d'efecte fred afavorix l'eliminació de toxines de la pell i cúmuls de greixos, alhora que refresca i reafirma. Pot de 200 ml.

Instruccions d'ús

 • Aplica una vegada al dia en les zones amb cel·lulitis mitjançant un massatge circular fins que s'absorbisca del tot. Llava't les mans després de l'aplicació.
 • Atenció: abans de la primera aplicació, prova la teua sensibilitat al producte aplicant una xicoteta quantitat en l'avantbraç i esperant 5 minuts.
 • Notaràs una sensació de fred, mai perjudicial ni duradora. És la demostració de l'eficàcia del gel.

Tots estos productes es poden complementar per a ajudar que els efectes es vegen abans i perduren més temps.

Altres recomanacions

Protegix la teua pell del sol i disfruta de l'estiu amb les nostres cremes i protectors solars.

Segur que trobes una solució a la teua mida amb la nostra Línia de productes de depilació.

Si fas exercici físic, és convenient cuidar la teua alimentació i saber quins són els millors aliments per a cada fase de l'activitat esportiva.