Precision System 6 és la solució ideal per a una afaitada perfecta per a tot tipus de barbes, fins i tot les més serrades.

Aconseguix una apurada perfecta i sense irritacions amb Precision System 6

23 de agost de 2021

Presentem una nova solució d'afaitada, molt eficaç per a persones que s'afaiten diàriament i busquen un plus de lubricació.

Precision System 6 et garantix una apurada perfecta i lliure d'irritacions, amb àloe vera i vitamina E! No esperes més per a provar-la...

Per què és Precision System 6 una solució d'afaitada tan eficaç?

Precision System 6 no és una maquineta qualsevol, sinó una completa solució d'afaitada especialment dirigida a persones que necessiten afaitar-se diàriament, ideal per a pells sensibles i barbes serrades. Informa't sobre l'avançat disseny i les innovadores funcionalitats d'esta maquineta que marquen la diferència:

Imagen Texto 1 Maquinilla precision system 6

  • Màquina de 6 fulles: amb retallador de precisió a la part posterior per a les zones de difícil accés (davall del nas i patilles), i amb màxima separació entre fulles per a netejar-les millor.

Imagen Texto 2ok Maquinilla precision System 6

  • Capçal basculant i pivotant: per a ajudar a adaptar-se a totes les zones i contorns de la cara.

Imagen Texto 3 Maquinilla precision system 6

  • Doble banda lubrificant: per a millorar el desplaçament de la fulla sobre la pell i ajudar a evitar irritacions en pells sensibles.
  • Tira de protecció: per a estirar la pell i eliminar l'excés d'espuma.
  • Conté àloe vera i vitamina E.
  • Mànec dissenyat ergonòmicament.
  • Apurada perfecta amb extra de lubricació, ideal per a barbes serrades que necessiten una afaitada diària.

Per a usar-la més còmodament, és molt important usar un producte d'afaitat (gel d'afaitar, espuma d'afaitar…) per a suavitzar el pèl abans d'afaitar. No s’han de tocar les fulles directament per a evitar tallar-se.

Altres recomanacions

Et deixem altres opcions de fulles per a trobar la que millor s'adapte a les teues necessitats.