Snacks Compy para la limpieza dental

Snacks Compy per a la neteja dental amb efecte raspallat

17 de gener de 2017
  • Compy de Mercadona disposa de productes específics per a la cura de les dents de la teua mascota

En els gossos són freqüents els problemes dentals, després de la masticació de l'aliment poden quedar restes que s'acumulen a les genives, i que quan es combinen amb la saliva conformen una capa que es pega a la base de les dents. La tosca dental és la calcificació d'aquesta capa a causa de la saliva i els bacteris de la boca, generant el que es coneix comunament com placa dental. Aquesta tosca dental tendeix a acumular-se en l'espai que hi ha entre la dent i la geniva, penetrant a poc a poc en l'arrel dental i podent arribar a afectar l'os que sosté les peces dentals.

Els gossos de races xicotetes són més propensos al desenvolupament de la placa dental i a la producció de tosca dental, donant lloc a la inflamació de les genives i al mal alè (halitosi).

Snacks Compy per a la cura de les dents i les genives dels gossos

Tant els productes Compy de Mercadona “Stick dental” (amb menta) com el “Ministick dental” són productes dissenyats per a la cura de les dents, afavorint la higiene dental del seu gos. Gràcies a les seues fibres especials s'aconsegueix un efecte raspallat després de la utilització dels mateixos de forma habitual.

Són uns premis deliciosos que en mastegar-los, gràcies als seus ingredients actius i a l’efecte físic realitzat per la seua forma i textura, ajuden a controlar la formació de la placa i la tosca dental, i a proporcionar un alè fresc. A més són baixos en greix i sense sucres afegits.

El “Stick dental” de la marca Compy ha sigut dissenyat per a gossos de races mitjanes i grans. La quantitat diària recomanada és d'una unitat al dia. Mentre que per a gossos de races xicotetes, el producte ideal seria el "Ministick dental” de Compy de Mercadona, ja que la seua grandària és l'adequada per a gossos amb la mandíbula més xicoteta. En aquest producte la quantitat diària recomanada és de 2 unitats al dia.

Oferisca aquests productes a les seues mascotes com a premi, recompensa o simplement per donar-li una satisfacció. Donar-li com a premi aquests snacks de Compy de Mercadona a la seua mascota és la millor manera de demostrar-li quant la vols, alhora que s'afavoreix la seua higiene dental.

Altres Recomanacions

Us recomanem la lectura de l'article sobre els snacks de Compy per premiar el teu gos.

En aquest article et parlem sobre la qualitat del pinso Compy de Mercadona. Un altre suggeriment és la publicació amb les propostes de pinso Compy per a gossos.

I, si vols conèixer el procés de fabricació dels pinsos Compy, et recomanem llegir aquest article.