Pinsos Compy per a gossos, la millor opció per a alimentar el teu gos.

Nova gamma Compy Supreme amb carn i peix frescos

23 de maig de 2017
  • Mercadona llança els primers productes d'aquesta nova gamma de pinsos per a gos amb carn i peix frescos.

Per a l'elecció del millor aliment per al teu gos, és imprescindible tindre en compte l'estat fisiològic, les característiques i l’edat de l'animal, ja que no té les mateixes necessitats un gos adult de raça mitjana o gran que un gos adult de raça xicoteta, o un cadell, al que cal aportar els nutrients necessaris per a les primeres etapes de la seua vida.

La qualitat dels aliments per a gossos també és un factor molt important a tindre en compte, ja que és necessària una alimentació adequada per a mantindre la nostra mascota en un estat òptim de salut, contribuint d'aquesta manera a evitar carències nutricionals.

Un altre factor rellevant és si l'aliment per a la teua mascota resulta apetible. L'aliment per al teu gos ha de tindre un adequat equilibri entre nutrició i sabor. És fonamental que a la nostra mascota li agrade el que menja.

Per a cobrir totes aquestes necessitats naix la nova gamma de pinsos Compy Supreme de Mercadona per a gossos adults (races mitjanes o grans) i cadells, amb pollastre fresc i salmó fresc. Aquesta nova gamma sorgeix d'un procés d'innovació mitjançant el qual s'incorpora pollastre i salmó frescos en forma de pasta fresca refrigerada de manera que es mantenen totes les qualitats nutricionals d'aquests ingredients al no tindre un tractament tèrmic anterior. Per tant, són productes que requereixen d'un procés d'innovació per a garantir una alta qualitat, nutrició i digestibilitat per a la mascota.

Dins de la gamma de pinsos Compy Supreme per a gossos podem trobar pinsos per a cadells que contenen carn fresca en la seua composició: “Compy Supreme Cadells Pollastre i Arròs 3 kg” per a cadells de races mitjanes i grans i “Compy Supreme Cadells Pollastre i Arròs 800 g” per a cadells de races xicotetes.

Entre la varietat de pinsos Compy Supreme per a gossos adults Mercadona ofereix aquestes opcions amb carn o peix frescos: “Compy Supreme Salmó i Arròs 3 kg” o “Compy Supreme Pollastre i Arròs 3 kg” per als gossos de races mitjanes i grans, i “Compy Supreme Pollastre i Arròs 1,5 kg” per als gossos de races xicotetes.

Tant el pollastre fresc com el salmó fresc són una font de proteïnes molt digeribles, de gran valor nutritiu i intens sabor, que ajuden al desenvolupament d'uns músculs forts i sans. Aporten aminoàcids i àcids grassos essencials, necessaris per a la reparació dels teixits, el sistema immunitari i la formació del pèl, entre altres beneficis.

Són productes elaborats amb ingredients seleccionats d'alta digestibilitat, que li donen un major valor nutricional al pinso i proporcionen un sabor més intens i irresistible. Per tant, els pinsos Compy Supreme per a gossos amb carn i peix frescos són la millor elecció per a alimentar el teu gos.

Aquests productes estan desenvolupats pel interproveïdor especialista en alimentació i nutrició animal Bynsa Mascotas, a El Burgo de Ebro (Saragossa), que segueix treballant per a desenvolupar nous productes dins de la gamma, com el pinso per a gossos sènior amb carn i peix frescos.