Bosses de 3 quilos i 1,5 quilos del nou pinso Compy Supreme Senior-Light per a gossos d'edat avançada i gossos amb sobrepés

Nou pinso Compy Supreme Senior-Light

29 de maig de 2018

Els gossos que ja han entrat en l'etapa sènior o avançada es tornen més sensibles a l’efecte del pas del temps. Així, es pot considerar que un gos entra en l'etapa sènior a partir dels 8 anys en les races xicotetes, els 7 anys en les races mitjanes i els 6 anys en les races grans. Tot i que és cert que els diversos sistemes de l'organisme envellixen amb una rapidesa diferent depenent de la raça, l'atenció sanitària i la nutrició rebuda al llarg de la vida de l'animal, la cura dels gossos a partir d'esta edat esdevé més especial.

Això també s'estén als gossos amb sobrepés. En els dos casos la teua mascota necessita una alimentació d'alta qualitat, fàcil de digerir, rica i completa en nutrients, però amb menys calories perquè els ajude a controlar el pes.

El nou pinso Compy Supreme Senior-Light per a gos és l'aliment ideal per a esta classe d'animals, ja que ha sigut formulat per experts en nutrició d'animals de companyia per a adaptar l'aliment a gossos de totes les races, segons les seues necessitats.

Alimentació per a gossos sènior o amb sobrepés

Per tal que el teu gos es mantinga en forma i sa a mesura que envellix, és fonamental que la seua dieta complisca els requisits següents:

  • Nutricionalment completa, perquè subministre tots els nutrients necessaris diaris. Aporta entre un 28-30 % (segons la grandària de la raça) de proteïnes per a ajudar a mantindre la massa muscular, un nivell de fibra òptim per a assaciar l'apetit i una densitat calòrica menor que aporta tots els àcids grassos essencials.
  • Concentrada, saborosa i de grandària adaptada a la seua raça per a assegurar-nos una presa adequada.
  • Molt digestible amb ingredients de qualitat molt alta, com ara l'ou, que aporta proteïnes. També l'arròs integral i l'ordi integral hidrolitzat, que proporcionen energia, fibra i ajuden a mantindre la sensació de sacietat durant més temps. I el pollastre fresc, incorporat en el nou Compy Supreme Senior-Light en forma de pasta refrigerada sense tractament tèrmic anterior, per la qual cosa manté totes les seues qualitats nutricionals.

Beneficis de Compy Supreme per al teu gos

A més d'estar fet amb les millors matèries primeres, el nou pinso Compy per a gos proporciona una sèrie de beneficis ideals per a l'etapa sènior del gos:

  • Omega 3 per a ajudar a mantindre la funció cognitiva del cervell.
  • Prebiòtics (FOS i MOS) per a afavorir el sistema immunològic.
  • Vitamina B6 per a la formació de col·lagen (articulacions en bon estat) i L-carnitina per a ajudar a controlar un pes adequat.
  • Biotina i zinc quelat per a col·laborar a la bona salut del pèl i de la pell.
  • Vitamina C i E, seleni, taurina, betacarotens, farina de flor de calèndula com a aportació d'antioxidants per a reforçar els mecanismes de defensa naturals.

Qualitat del pinso Compy

Els veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia del fabricant especialista Bynsa són els encarregats de desenvolupar tots els productes Compy, la finalitat dels quals és garantir una dieta equilibrada i completa amb l'aportació dels nutrients necessaris per a la teua mascota cada dia. Els rigorosos controls de qualitat, des de l'inici del procés fins a l'elaboració final del producte, garantixen la màxima Qualitat del pinso Compy.

Recorda que perquè la teua mascota estiga activa i feliç ha de fer exercici diàriament i visitar el veterinari per a assegurar que té un estat de salut òptim.

Altres recomanacions

Si el teu gos es troba encara en l'etapa de creixement d'un cadell, et recomanem el nou Compy Supreme per a cadells. La gamma de pinsos Compy Supreme també s'ha ampliat amb el nou Compy Supreme per a gossos de races xicotetes.