Bosses de Compy Supreme per a cadells.

Compy Supreme Júnior, ric en Pollastre fresc amb Fruites i Verdures. Sense cereals

22 de març de 2018

Els primers mesos de la vida dels cadells són fonamentals perquè cresquen i es desenvolupen correctament. En esta etapa, els cadells tenen un gasto calòric alt, que és necessari per a poder créixer i desenvolupar correctament tots els seus òrgans i canvis fisiològics. Per això, és molt important alimentar-los amb una dieta específica i equilibrada que complisca totes les necessitats nutricionals que necessiten.

A més, per a mantindre un estat òptim de salut, cada cadell té unes necessitats alimentàries concretes segons la raça a la qual pertanga. Compy Supreme per a Cadells ha sigut formulat per experts en nutrició d'animals de companyia per a adaptar l'aliment a cadells de races xicotetes i de races mitjanes-grans.

Com alimentar el teu cadell

Es recomana comprovar que el cadell guanya pes de manera adequada, sense sobrealimentar-lo per a evitar problemes d'obesitat.

No és aconsellable suplementar la dieta amb altres aliments, ja que Compy Supreme per a cadells està formulat per a aportar tots els nutrients que necessita en esta etapa.

L'etapa de creixement d'un cadell de raça xicoteta (d'1 kg a 10 kg de pes adult) es prolonga fins als 9 mesos. Mentre que en cadells de races mitjanes (entre 10 kg i 25 kg de pes adult) i grans (entre 25 kg i 60 kg de pes adult) la fase de creixement s'estén fins als 12 mesos o 15 mesos, respectivament.

A més, el pinso Compy Supreme Júnior està indicat també per a femelles en la segona etapa de gestació i en període de lactació.

Com ajuda Compy Supreme el teu cadell. Ingredients

  • 65 % ingredients origen animal.
  • Sense colorants, conservants, aromes artificials ni sucres afegits.
  • Sense cereals.
  • Amb ingredients naturals.

Dieta sense cereal, rica en pollastre fresc i amb fruites i verdures molt nutritives, el primer ingredient de la qual és el pollastre fresc (26 %), font de proteïna molt digestible i saborosa que ajuda al manteniment de la massa muscular.

Conté fruites del bosc (nabius rojos, nabius blaus, mora, gerd i grosella) i verdures (pésols, espinacs, carabassa i carlota), fonts de vitamines, minerals i antioxidants naturals que ajuden a enfortir el sistema immunitari.

Oli de peix, font de DHA, i greix d'au, font d'omega 6, per a mantindre la pell i el pèl saludables.

Yucca Schidigera per a ajudar a reduir l'olor de la femta i de l'orina.

Reforç immunitari: conté parets de llevats, font de MOS i β-Glucans, que actuen a nivell intestinal i ajuden a reforçar les defenses naturals del cadell tan importants en estos primers estadis de la seua vida.

El més important a l'hora d'alimentar el teu cadell en esta etapa inicial de la seua vida és utilitzar un pinso de qualitat específic que cobrisca les seues necessitats i aporte beneficis extres en la dieta, com Compy Supreme per a cadells de races xicotetes, mitjanes i grans. Així aconseguiràs que la teua mascota cresca feliç i sana!