Máxima Calidad en el pienso Compy de Mercadona

Màxima Qualitat al pinso Compy de Mercadona

06 de setembre de 2017

Els pinsos Compy de Mercadona per a gossos i gats ofereixen un aliment nutritiu, saludable i equilibrat amb les majors garanties de qualitat i seguretat alimentària en tot el seu procés de fabricació. Des de la recepció de les matèries primeres fins que el producte final està en les nostres tendes, en aquest vídeo podràs conèixer més sobre tot el procés de Fabricació i Qualitat del pinso Compy.

Per a aconseguir un aliment complet, comptem amb un equip especialitzat de veterinaris i experts en nutrició animal que desenvolupa fórmules amb ingredients seleccionats i altament nutritius. D'aquesta manera, oferim una dieta equilibrada que aporta diàriament tots els nutrients que la teua mascota necessita per a una vida sana i plena.

Totes les receptes de pinsos i snacks estan especialment dissenyades per a les diferents grandàries, edats i necessitats de la teua mascota, a més de garantir un excel·lent sabor i textura gràcies a nous i pràctics envasos que garanteixen la conservació del producte amb les seues millors propietats.

Controls de Qualitat del pinso Compy

Els productes Compy es fabriquen íntegrament a Espanya en modernes instal·lacions amb la millor tecnologia per a garantir la màxima qualitat. El nostre fabricant Grup Bynsa passa periòdicament rigorosos controls de qualitat per a poder oferir un aliment segur per a la teua mascota, fins que el producte arriba directament a les tendes Mercadona sense intermediaris.

Els certificats ISO en Qualitat i Medi ambient ens avalen, i també les certificacions internacionals IFS i BRC, que garanteixen la seguretat alimentària en tot el nostre procés de fabricació.

Descarregar certificats qualitat pinsos Compy (documents en castellà):

Creiem que les nostres mascotes mereixen simplement allò millor, per això l'esforç innovador i la recerca de la millora contínua, ha portat al fet que Compy siga la marca capdavantera en alimentació per a mascotes a Espanya.

Altres Recomanacions

Coneixes la nova gamma de Compy Supreme amb carn i peix frescos? L'equilibri perfecte entre nutrició i sabor per al teu gos!

Si tens un gat, et recomanem el pinso per a gats Compy Supreme amb Salmó i Arròs.