Bodegó amb bosses de Compy Supreme per a cadells

Compy Supreme per a cadells

22 de març de 2018

Els primers mesos de la vida dels cadells són fonamentals per al seu correcte creixement i desenvolupament. En aquesta etapa, els cadells tenen una alta despesa calòrica necessària per a poder créixer i desenvolupar correctament tots els seus òrgans i canvis fisiològics. Per això, és molt important alimentar-los amb una dieta específica i equilibrada que complisca amb totes les necessitats nutricionals que necessiten.

A més, per a mantindre un estat òptim de salut, cada cadell requereix unes necessitats alimentàries concretes segons la raça a la qual pertanga. Compy Supreme per a Cadells ha sigut formulat per experts en nutrició d'animals de companyia per a adaptar l'aliment a cadells de races xicotetes i de races mitjanes-grans.

Com alimentar el teu cadell

Es recomana comprovar que el cadell està guanyant pes de forma adequada, sense sobrealimentar-lo per a evitar problemes d'obesitat. No és aconsellable suplementar la dieta amb altres aliments, ja que Compy Supreme per a cadells està formulat per a aportar tots els nutrients que necessita en aquesta etapa.

L'etapa de creixement d'un cadell de raça xicoteta (entre 1 kg i 10 kg de pes adult) es perllonga fins als 8 mesos d'edat. Mentre que en cadells de races mitjanes (entre 11 kg i 25 kg de pes adult) i grans (entre 25 kg i 60 kg de pes adult) la fase de creixement s'estén fins als 12 mesos o 15 mesos d'edat respectivament.

Ingredients de màxima qualitat

La selecció de les millors matèries primeres fan d'aquest pinso un aliment d'alta qualitat, incloent pollastre fresc en la seua composició. La carn fresca s'incorpora en forma de pasta refrigerada sense tractament tèrmic anterior, per la qual cosa manté totes les seues propietats nutricionals. El pollastre i l'ou són una font de proteïnes molt digerible, de gran valor nutritiu i intens sabor, que ajuda al desenvolupament d'uns músculs forts i sans. Aporten aminoàcids i àcids grassos essencials, necessaris per a la reparació dels teixits, per al sistema immunitari, creixement del pèl, etc.

L'arròs ha sigut seleccionat com a principal font de carbohidrats per la seua elevada digestibilitat i tolerància digestiva i aporta l'energia necessària per a una vida activa i plena.

Com ajuda Compy Supreme el teu cadell

Per a alimentar el futur del teu cadell, el pinso Compy proporciona una dieta específica que li aporta una sèrie de beneficis addicionals:

  • Afavoreix l'aprenentatge gràcies a àcids grassos font d’Omega 3.
  • Ajuda a equilibrar la flora intestinal, contribuint a un sistema immunitari reforçat gràcies a prebiòtics com FOS i MOS.
  • Contribueix amb la Vitamina C i la B6 a la formació del col·lagen per a mantindre unes articulacions i músculs en bones condicions. A més, la L-Carnitina ajuda a mantindre un pes corporal adequat.
  • Incorpora Biotina i Zinc per a afavorir una pell i pèl bonic i sa.
  • Aporta antioxidants com la Vitamina C, Vitamina E, Seleni, Taurina i B-Carotens que junts contribueixen a retardar l'envelliment cel·lular.

El més important a l'hora d'alimentar el teu cadell en aquesta etapa inicial de la seua vida, és utilitzar un pinso de qualitat específic que cobrisca les seues necessitats i aporte beneficis extres en la dieta com Compy Supreme per a cadells de races xicotetes, mitjanes i grans. Així aconseguiràs que la teua mascota cresca feliç i sana!

Altres Recomanacions

Coneixes quin és la qualitat del pinso Compy de Mercadona? Els pinsos Compy per a gossos i gats ofereixen un aliment nutritiu, saludable i equilibrat amb les majors garanties de qualitat i seguretat alimentària en tot el seu procés de fabricació.

A més, el menjar d’animals de Mercadona destaca pels exhaustius controls de qualitat que segueix en tot el seu procés de fabricació.