Jabón beltrán

Sabó Beltrán, eficaç contra les taques al mateix temps que cuida la teua roba

04 de octubre de 2023

El Sabó llevataques Beltrán és perfecte per a eliminar taques difícils i fregaments en la roba. És un sabó potàssic 100 % natural amb una llarga tradició i múltiples usos.

És un producte eficaç contra les taques, sobretot si són taques de greix o d'oli. Al mateix temps, és respectuós amb la roba durant tot el procés de neteja.

La unió d'eficàcia i delicadesa del Sabó Beltrán és possible gràcies a la seua fabricació de manera tradicional des de 1921 amb olis naturals.

Característiques del Sabó llevataques Beltrán

Com que està formulat amb olis vegetals i està lliure d'oli de palma, és totalment biodegradable. A més, està fabricat de manera tradicional, la qual cosa el fa eficaç en diferents teixits i roba. Cada envàs d'este producte es presenta en un format de 500 g.

Quines són les principals aplicacions del Sabó llevataques Beltrán?

La varietat d'usos d'este sabó l'ha convertit en un clàssic de la neteja, amb moltes funcions. A continuació, en repassem algunes de les més populars:

Llevataques en tèxtils

Altament eficaç contra taques difícils com de greix, maquillatge, sang o vi…, i es pot utilitzar amb taques recents i antigues.

Características del Jabón quitamanchas Beltrán.

1. Localitza les taques en les peces que vols llavar, com per exemple en el coll o en els punys. Aplica directament el Sabó llevataques Beltrán sobre estes zones i deixa actuar durant uns pocs minuts.

2. A continuació, renta amb aigua abundant o, si ho preferixes, fica la roba a la llavadora.

3. Després d’usar-lo, conserva el recipient del Sabó llevataques Beltrán tancat i en un lloc fresc, si pot ser ventilat i sempre allunyat de la calor i del fred.

4. Finalment, es recomana rentar amb aigua les mans exposades al sabó.

També pots fer-te preparats de mescla de sabó i aigua en envasos en esprai o de bola per a més comoditat.

Características del Jabón quitamanchas Beltrán.

Neteja de sòls

Poques coses es resistixen al Sabó Beltrán, de fet, també el pots utilitzar, diluït en aigua, per a netejar els sòls de casa. Perquè es dissolga correctament, podem diluir prèviament amb un poc d'aigua calenta i després mesclar amb la resta d'aigua en el poal. La mesura exacta és una cullerada per litre d'aigua. Aspira bé el sòl i frega amb este producte totes les estances de la casa. Neteja i lluentor a l'instant en tota classe de sòls. Repetix el procés una vegada cada tres dies perquè els sòls estiguen sempre nets.

Neteja de la cuina i acer

És ideal per a netejar totes les superfícies de la cuina, per a la qual cosa has d'afegir dos o tres cullerades de producte en mig litre d'aigua i deixar-lo bullir durant deu minuts removent fins que la pasta es dissolga. Després, guarda'l en un recipient i ja el pots usar!

En el cas d'electrodomèstics com el microones o la campana extractora, aplica la mescla amb una esponja que no ratlle i frega per l'interior. Deixa actuar uns minuts i renta amb una baieta humida. Es pot repetir el procés si hi ha molt de greix acumulat.

Per a netejar el forn, s'aconsella posar una safata amb aigua i sabó Beltrán dins del forn, precalfar-lo perquè s'evapore l'aigua i s'ablanisca la brutícia incrustada en les parets. A continuació, procurant no cremar-te, has de refregar amb una esponja amb sabó i rentar amb una baieta per a retirar la mescla.

Precaucions d'ús

  • No introduïsques el sabó directament en la llavadora.
  • No apliques ni deixes actuar de manera prolongada en sec.
  • Per a teixits o tints delicats, fes una prova en un lloc poc visible.

Altres recomanacions

Ja coneixes el nostre Detergent hipoal·lergogen amb perfum de colònia? Apte per a les pells sensibles, fins i tot les dels bebés.

Sorprén-te amb la diversitat d'usos del nostre Vinagre de neteja concentrat, un potent netejador totalment natural.

Aprén a desinfectar la roba en la llavadora amb el nostre Líquid desinfectant tèxtil.