Este netejador domèstic desinfectant antibacteris sense lleixiu elimina els gèrmens i bacteris de la casa i proporciona un perfum agradable.

Netejador domèstic desinfectant antibacteris, sense lleixiu

02 de juliol de 2018

El Netejador domèstic desinfectant antibacteris de Bosque Verde és un netejador ideal per a mantindre la casa lliure de gèrmens i bacteris, i d'esta manera garantir la desinfecció correcta de la casa. A més, no conté lleixiu i el pots trobar en botella i en esprai.

Característiques del Netejador domèstic desinfectant antibacteris

Les característiques principals d'este netejador domèstic multiusos són les següents:

  • No conté lleixiu.
  • Elimina el 99,9 % dels bacteris i fongs.
  • Deixa un perfum agradable i durador.
  • Com que no conté lleixiu, es pot usar sobre qualsevol superfície de la casa, fins i tot en les més delicades: fogons, sanitaris, taulells, portes, mobles…
  • Es pot utilitzar per a la desinfecció de joguets, sempre que es renten amb aigua abundant.

Com s'utilitza el Netejador desinfectant antibacteris?

Pel que fa a les formes d'utilització, cal distingir entre la botella i l'esprai.

Netejador domèstic desinfectant en botella

En este cas, hi ha dos tipus d'ús:

  • Ús diluït: Per a neteja. S'han de diluir 2 taps en 5 litres d'aigua i aplicar.
  • Ús directe: Per a desinfecció. S'ha d'aplicar directament sobre un drap net i humit i fregar sobre la superfície que es vol desinfectar. Després, es deixa actuar 15 minuts i es renta amb aigua.

En els dos usos, cal rentar amb aigua abundant si s'aplica en superfícies en contacte amb joguets, xiquets o mascotes.

Netejador domèstic desinfectant en esprai

  • S'ha de polvoritzar el producte directament sense diluir sobre la superfície que es vol netejar. Després, es deixa actuar 15 minuts, es renta amb un drap net i humit i s'asseca per a obtindre més brillantor.

L'aplicació del producte s'ha de fer en absència d'aliments. S'han de rentar amb aigua potable les superfícies tractades abans de la manipulació dels aliments.

Altres recomanacions

Si preferixes un producte específic per al sòl, prova el Líquid de fregar aromàtic mediterrani, eficaç per a qualsevol superfície, este líquid de fregar aporta una neteja profunda, un perfum intens i durador, i potencia la brillantor de la superfície.

I si busques un ambientador per a la roba i els teixits de la casa, prova l'Ambientador de teixits Bosque Verde, que donarà una fragància floral a la teua roba i a la teua llar.