Este netejador domèstic desinfectant antibacterià sense lleixiu elimina els gèrmens i bacteris de la casa i proporciona un perfum agradable.

Netejador domèstic desinfectant antibacterià, sense lleixiu

19 de febrer de 2021

El Netejador domèstic desinfectant antibacterià de Bosque Verde és un netejador ideal per a mantindre la llar lliure de gèrmens i bacteris, i garantir la desinfecció correcta de la casa.

La desinfecció resulta fonamental per a previndre malalties i problemes de salut. Hi ha diferents opcions per a fer la desinfecció, ja siga amb lleixiu, sense lleixiu, alcohols..., tal com t'indiquem en la nostra Guia de neteja i desinfecció. Consulta quins són els productes adequats per a cada necessitat: sòls, banys, teixits, objectes d'ús quotidià, etc.

Imagen Limpiador desinfectante

En el cas del Netejador desinfectant antibacterià, no conté lleixiu i el pots trobar en botella i esprai. A més d'este producte, hi ha altres desinfectants sense lleixiu pensats a cobrir necessitats concretes, com la desinfecció de tèxtils o la desinfecció dels banys.

Característiques del Netejador domèstic desinfectant antibacterià

Les característiques principals d'este netejador domèstic multiusos són les següents:

  • No conté lleixiu.
  • Elimina el 99 % dels bacteris i fongs.
  • Deixa un perfum agradable i durador.
  • Com que no conté lleixiu, es pot usar sobre qualsevol superfície de la casa, fins i tot en les més delicades: fogons, sanitaris, taulells, portes, mobles…
  • Es pot utilitzar per a la desinfecció de joguets, sempre que es renten amb aigua abundant.

Com s'utilitza el Netejador desinfectant antibacterià?

Pel que fa a les formes d'utilització, cal distingir entre la botella i l'esprai.

Netejador domèstic desinfectant en botella

En este cas, hi ha dos tipus d'ús:

  • Ús diluït. Per a neteja. S'han de diluir 2 taps en 5 litres d'aigua i aplicar.
  • Ús directe. Per a desinfecció. S'ha d'aplicar directament sobre un drap net i humit i fregar sobre la superfície que es vol desinfectar. Després, es deixa actuar 15 minuts i es renta amb aigua.

En els dos usos, cal rentar amb aigua abundant si s'aplica en superfícies en contacte amb joguets, xiquets o mascotes.

Netejador domèstic desinfectant en esprai

  • Polvoritza el producte directament sense diluir sobre la superfície que vols netejar. Deixa actuar 15 minuts. Renta amb un drap net i humit. Eixuga per a obtindre més brillantor.

L'aplicació del producte s'ha de fer en absència d'aliments. S'han de rentar amb aigua potable les superfícies tractades abans de manipular els aliments.

Altres recomanacions

Saps com desinfectar la roba en la llavadora? Hi ha productes específics que eliminen els bacteris i les males olors, com el Desinfectant tèxtil, que, a més, deixa una olor molt agradable en la roba.

També et recomanem el Desinfectant de fruita i verdura per a eliminar brutícia, bacteris o residus químics perjudicials per a l'organisme. Descobrix-lo!