Aprén a utilitzar el nostre Desinfectant per a la fruita i la verdura.

Desinfectes la fruita i verdura abans de consumir-la?

29 de gener de 2021

Qualsevol fruita o verdura pot contindre brutícia, bacteris o residus químics, com pesticides, que són perjudicials per al nostre organisme.

Per això, és recomanable llavar la fruita i la verdura amb un desinfectant adequat abans de consumir-la. És important fer-ho justament abans de consumir-la i no abans.

Per a què servix el nostre Desinfectant de fruita i verdura

El Desinfectant de fruita i verdura Bosque Verde és la solució ideal per a preparar l'aigua en què es rentaran estos aliments. Netejar-los correctament és una mesura d'higiene necessària, que moltes vegades es descuida i que hem de tindre molt en compte. Este producte no és apte per a la desinfecció d'aigua per a beure.

On pots trobar este producte?

Pots trobar el nostre Desinfectant per a fruita i verdura en la secció de Drogueria de qualsevol de les nostres botigues.

Instruccions d'ús

Per a higienitzar estos aliments no és suficient rentar-los només. Però utilitzar este producte és molt senzill:

 • Afig 3 taps (12 ml) en 1 litre d'aigua*.

Texto 1 Imagen Desifectante fruta y verdura

 • Submergix la fruita i la verdura amb pell (sense pelar ni trossejar) i deixa actuar 5 minuts (per a una desinfecció exhaustiva, deixa actuar 15 minuts).

Texto 2 Imagen Desifectante fruta y verdura

 • Renta amb aigua abundant i ja estaran a punt per a consumir.

Texto 3 Imagen Desifectante fruta y verdura

 • *Nota:
  • En el cas que utilitzes una quantitat menor o major d'aigua, dosifica la quantitat proporcional del producte.
  • No s’ha d’aplicar directament sobre els aliments.

Com conservar correctament la fruita i la verdura

A part de rentar-la i desinfectar-la, si volem conservar intactes totes les propietats i el sabor de la fruita i la verdura hem de tindre en compte una sèrie de mesures.

 • En general, has de guardar la fruita i la verdura a la nevera si no l'has de consumir a molt curt termini, ja que la majoria necessita refrigeració per a conservar-se millor. Procura utilitzar bosses de plàstic perforades, consumix-les en pocs dies i trau la fruita de la nevera una estona abans de consumir-la per a apreciar-ne millor el sabor i la textura.
 • No obstant això, amb altres fruites és preferible mantindre-les uns dies a temperatura ambient i quan maduren passar-les a la nevera. És el cas d'alvocats i kiwis, nectarines, bresquilles, peres i prunes.
 • Finalment, hi ha una sèrie de fruites i verdures que és millor mantindre a temperatura ambient per a evitar pèrdues de propietats i sabor causades pel fred: plàtans, cítrics, melons de tot l’any, melons d'alger, papaies, caquis, pinya, magrana, cogombres, remolatxa, pimentons, all, cebes, tomaques, carabasses, gingebre, alfàbega...

Altres recomanacions

Continua la nostra Guia de neteja dins i fora de la llar, per a mantindre unes bones condicions higièniques en tot moment.