Este netejador domèstic desinfectant antibacterià sense lleixiu elimina els gèrmens i bacteris de la casa i proporciona un perfum agradable.

Netejador domèstic desinfectant antibacterià, sense lleixiu

19 de febrer de 2021

El Netejador domèstic desinfectant antibacterià de Bosque Verde és un netejador ideal per a mantindre la llar lliure de gèrmens i bacteris, i garantir la desinfecció correcta de la casa.

La desinfecció resulta fonamental per a previndre malalties i problemes de salut. Hi ha diferents opcions per a fer la desinfecció, ja siga amb lleixiu, sense lleixiu, alcohols..., tal com t'indiquem en la nostra Guia de neteja i desinfecció. Consulta quins són els productes adequats per a cada necessitat: sòls, banys, teixits, objectes d'ús quotidià, etc.

Imagen Limpiador desinfectante

En el cas del Netejador desinfectant antibacterià, no conté lleixiu i el pots trobar en botella i esprai. A més d'este producte, hi ha altres desinfectants sense lleixiu pensats a cobrir necessitats concretes, com la desinfecció de tèxtils o la desinfecció dels banys.

Característiques del Netejador domèstic desinfectant antibacterià

Les característiques principals d'este netejador domèstic multiusos són les següents:

  • No conté lleixiu.
  • Elimina el 99 % dels bacteris i fongs.
  • Deixa un perfum agradable i durador.
  • Com que no conté lleixiu, es pot usar sobre qualsevol superfície de la casa, fins i tot en les més delicades: fogons, sanitaris, taulells, portes, mobles…
  • Es pot utilitzar per a la desinfecció de joguets, sempre que es renten amb aigua abundant.

Com s'utilitza el Netejador desinfectant antibacterià?

Pel que fa a les formes d'utilització, cal distingir entre la botella i l'esprai.

Netejador domèstic desinfectant en botella

En este cas, hi ha dos tipus d'ús:

  • Ús diluït. Per a neteja. S'han de diluir 2 taps en 5 litres d'aigua i aplicar.
  • Ús directe. Per a desinfecció. S'ha d'aplicar directament sobre un drap net i humit i fregar sobre la superfície que es vol desinfectar. Després, es deixa actuar 15 minuts i es renta amb aigua.

En els dos usos, cal rentar amb aigua abundant si s'aplica en superfícies en contacte amb joguets, xiquets o mascotes.

Netejador domèstic desinfectant en esprai

  • Polvoritza el producte directament sense diluir sobre la superfície que vols netejar. Deixa actuar 15 minuts. Renta amb un drap net i humit. Eixuga per a obtindre més brillantor.

L'aplicació del producte s'ha de fer en absència d'aliments. S'han de rentar amb aigua potable les superfícies tractades abans de manipular els aliments.

*No tireu les tovalloletes al WC.

Altres recomanacions

Saps com desinfectar la roba en la llavadora? Hi ha productes específics que eliminen els bacteris i les males olors, com el Desinfectant tèxtil, que, a més, deixa una olor molt agradable en la roba.

També et recomanem el Desinfectant de fruita i verdura per a eliminar brutícia, bacteris o residus químics perjudicials per a l'organisme. Descobrix-lo!