Gràcies al nou Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde la teua llar estarà més lluent, neta i perfumada. Confia en aquest nou producte de Mercadona que serveix per a tot tipus de superfícies.

Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde

19 de abril de 2018

Una de les tasques més costoses quan neteges la teua llar, oficina, restaurant o centre de treball és el manteniment del sòl. Mantindre net el sòl, lliure de taques, amb aspecte higiènic i brillant, i un aroma fresc i agradable ara és possible amb el nou Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde.

Un netejador de sòls per a tot tipus de superfícies

Una de les propietats del nou Netejador de sòls Aromàtic Mediterrani Bosque Verde és la seua eficàcia per a tot tipus de superfícies; des del gres a la pedra, la tarima de fusta o el parquet. És un netejador de sòls suau, no danya els materials, aporta una neteja profunda, un perfum intens i durador, i potencia la lluentor de la superfície.

Com utilitzar el nou netejador de sòls Mediterrani

Per a utilitzar correctament el netejador de sòls Mediterrani Bosque Verde tan sols has d'afegir 50 ml d'aquest producte en un poal que continga uns cinc litres d'aigua. Aquest netejador de sòls ve en un envàs transparent d'1,5 litres i el seu interior presenta un color ataronjat que farà que el distingisques a primera vista en les prestatgeries de Mercadona. Prova’l ja i tin-lo sempre a mà entre els teus productes de neteja d'ús quotidià.

Altres recomanacions

Per a aconseguir que la teua llar tinga un aroma sempre fresc, dóna-li un toc a la teua roba amb l'ambientador de teixits Bosque Verde. I cuida la teua llavadora i les teues peces amb el neteja-llavadores Bosque Verde.