Mima els teus teixits més preats amb l’ambientador per a teixits Bosque Verde. Aconseguiràs donar-los una fragància suau, agradable i duradora als teus sofàs, llençols, edredons, cortines i altres elements de la llar.

Ambientador de teixits Bosque Verde

06 de març de 2018

Tots els teus teixits es mantindran amb una fragància agradable i fresca si els apliques regularment l’ambientador per a teixits Bosque Verde. És adequat per a la teua llar: sofà, cortines, tapisseries, així com per a tot tipus de peces de roba, llençols o tovalloles.

Un toc floral per a la teua llar

Aconsegueix que la teua llar i els teus teixits favorits es mantinguen en les millors condicions amb l'ús habitual de l’ambientador per a teixits Bosque Verde. Serà el teu gran aliat a l'hora de mantindre tot tipus de teles, tovalloles, llençols o mantes amb un aroma fresc de roses realment agradable.

Un ambientador per a les teues jaquetes i abrics

L’ambientador per a teixits Bosque Verde també es pot aplicar a la teua roba quotidiana com jaquetes o abrics per a donar-li un toc especial. La seua fragància recorda un elegant bouquet de roses i aconsegueix eliminar les males olors que es poden quedar adherides a la roba durant una jornada habitual.

Propietats de l’ambientador per a teixits Bosque Verde

L’ambientador per a teixits Bosque Verde el podràs trobar en una botella de 400 mil·lilitres a la qual s'incorpora una pràctica pistola per a aconseguir una ergonòmica i còmoda polvorització. La seua difusió no inclou gas propel·lent, per la qual cosa és respectuosa amb el medi ambient. La botella és, a més, totalment reciclable. La seua fragància és de llarga durada, per la qual cosa resulta ideal tant per a teixits de tot tipus com para la teua roba diària.

Com aplicar-lo

La forma més correcta d'aplicar aquest ambientador és mantenint una distància d'uns 30 cm amb la superfície que calga polvoritzar. Has de pressionar el gallet unes tres vegades per a alliberar una fragància adequada. Si la superfície a tractar és delicada, com pot ser pell girada, cuir, vinil, seda o pell, convé polvoritzar en una zona no visible a manera de prova.

Altres recomanacions

Cuida també de la teua llavadora i, per tant de la teua roba i els teus teixits, amb el neteja-llavadores Bosque Verde. La granera multiús Bosque Verde aconseguirà, a més, que els teus sòls es mantinguen en perfectes condicions.