Coneixes el triple benefici del Neteja-llavadores Bosque Verde?

Neteja-llavadores Bosque Verde

09 de novembre de 2017

El Neteja-llavadores Bosque Verde de Mercadona és un còmode producte especialment indicat per a eliminar la brutícia de la teua llavadora i la mala olor.

La neteja i el manteniment dels nostres electrodomèstics és fonamental. Per açò posem a la teua disposició aquest producte amb el qual aconseguiràs tindre la teua llavadora tan neta i impecable com el primer dia.

Avantatges del Neteja-llavadores Bosque Verde

El Neteja-llavadores Bosque Verde de Mercadona és la solució ideal per a la neteja del teu electrodomèstic. Et sorprendrà per la seua potent fórmula, capaç d'oferir un triple benefici:

  • Eliminar la brutícia.
  • Eliminar la mala olor.
  • Netejar, protegir i perfumar la llavadora.

Com s'utilitza el Neteja-llavadores Bosque Verde?

El mètode d'utilització d'aquest producte és molt senzill. Una botella et servirà per a netejar tant el caixetí del detergent com la mateixa màquina.

  • Amb la llavadora buida, abocar una xicoteta quantitat de producte en una esponja o baieta, llavar manualment el compartiment per a detergent i tornar a col·locar-lo al seu lloc. Veuràs com no et costa cap esforç deixar-lo totalment net.
  • Abocar el contingut restant de la botella al compartiment del detergent i posar en marxa la llavadora buida amb un cicle a 60 ºC.
  • Després del llavat, netejar amb una esponja els possibles residus de brutícia que puguen quedar a les juntes de la cistella i la porta.

Un consell: si és la primera vegada que neteges l'interior de la teua llavadora, aconseguiràs millorar el resultat si fas dos cicles buits utilitzant una botella de Neteja-llavadores Bosque Verde en cadascun d'ells.

I per a mantindre-la sempre perfecta, repeteix la neteja una vegada al mes.

Mercadona manté el seu ferm compromís amb la fabricació de productes espanyols. Aquest producte està fabricat a Xest (València) per l'empresa SPB (Suavizantes y Plastificantes Bituminosos, S.L.).

Altres recomanacions

Si busques un producte per a la neteja i desinfecció de tota la casa prova les Pastilles Desinfectants Multiús de Mercadona, una còmoda forma de netejar i desinfectar amb l'eficàcia del lleixiu, evitant els seus esguits.