El Pad Thai és un plat icònic de la cuina tailandesa molt popular i estés per tot el món. Saps com es prepara?
Et proposem este Wok de noodles amb gambes, la nostra versió del Pad Thai.
El seu sabor exquisit captiva els paladars més exigents, T'animes a preparar-lo?
Pas a pas per a preparar la nostra recepta de Wok de noodles amb gambes
Ingredients per a 2 persones
- 150 g de gamba pelada congelada.
- Oli d'oliva.
- 200 g de noodles d'arròs.
- 1 carlota.
- 3 g de gingebre fresc.
- 1 ceba tendra.
- 1 culleradeta de caiena en pols.
- ½ llanda d'anxoves.
- 20 g de codonyat.
- 2 cullerades de vinagre de poma.
- 1 got d'aigua.
- 1 manoll d'alls tendres.
- 2 ous de gallina de corral
- 15 g de cacauets.
- Coriandre.
- 1 llima dolça.
Pas a pas
1. Cuina les gambes uns segons, en una paella àmplia o tipus wok, amb oli d'oliva, i reserva el resultat en un plat a part.
2. Cou els noodles durant 1 minut en una olla amb aigua bullent.
3. Talla totes les verdures: carlota, gingebre i ceba tendra.
4. Salta les verdures en la mateixa paella en la qual has cuinat les gambes.
5. Afig la caiena i els noodles cuits i mescla'ls.
6. Per a preparar la salsa, afig en un got de batedora les anxoves, el codonyat, el vinagre de poma i l'aigua, i tritura-ho tot.
7. Afig la salsa a la paella amb les verdures i els noodles, i incorpora alls tendres tallats a trossets.
8. Fes un lloc en la paella per a cuinar els ous amb un poc més d'oli i ho mescla-ho amb la resta d'ingredients.
9. Afig les gambes que has cuinat prèviament, mescla i servix.
10. Acaba el plat empolvorant el cacauet picat, afig coriandre al gust i unes gotetes de llima.
Altres recomanacions
Prova un altre tipus de sabors! Et proposem esta recepta de tacos de tonyina amb alvocat.
Si et va més la cuina senzilla, et mostrem 3 receptes amb tortilles de blat.