En qualsevol moment de l'any, sempre abellix una truita de creïlla, sobretot quan hi ha excursions i plans per a disfrutar del bon oratge a l'aire lliure. És un aliment molt popular, saborós i fàcil de menjar que agrada als menuts i als majors.
Són moltes les raons del seu èxit. I és que este deliciós plat és perfecte per a qualsevol moment, siga dinar o sopar. Pot ser consumida tant en plat com en entrepà. A més, és ideal per a compartir.
Et proposem diferents opcions. Coneixes tot l'assortiment de truites de creïlla de Mercadona? Te'l mostrem a continuació, a veure quina t'agrada més. Les tens a la teua disposició en el lineal de plats preparats i en la secció A Punt per a Menjar.
Truites de creïlla en el lineal de plats preparats
- Truita de creïlla: truita fresca de creïlla amb oli d'oliva, la clàssica truita espanyola, elaborada amb ou pasteuritzat, creïlles i oli d'oliva verge. Té un sabor suau i exquisit.
- Truita de creïlla i ceba: truita fresca de creïlla i ceba amb oli d'oliva, una opció que afig al sabor suau de la truita de creïlla el sabor de la ceba fregida a foc lent. Això fa que estiga més casolana i sucosa.
Procés d'elaboració de les nostres Truites
Amb ceba o sense ceba, les nostres Truites són el resultat d'un procés senzill, però meticulós. Cada etapa, des de la selecció d'ingredients fins a la precocció, es du a terme amb molta cura i atenció al detall. Només així podem garantir la millor versió del producte en òptimes condicions.
Per a això, en les diferents fases, les nostres creïlles passen per rigorosos controls de qualitat, tant abans de pelar-les i tallar-les com després de fregir-les, per a després afegir la ceba (si en porta), l'ou pasteuritzat i precuinar la mescla en les paelles antiadherents amb tota la seua suculència. Este mètode no sols assegura una textura perfecta, sinó també un sabor autèntic i natural.
Com preparar: calfar i servir!
Respecte a la preparació, com que és un producte que està ja a punt per a consumir, només has d'obrir l'envàs, calfar al teu gust i servir. No obstant això, podem donar-te alguns consells a l'hora de calfar-la:
- Microones: perfora l'envàs i calfa a 800 w de potència durant 4 minuts (si la preferixes més sucosa) o 7 minuts (si t'agrada més quallada).
- Paella: afig una cullerada sopera d'oli d'oliva verge i calfa la truita a foc mitjà durant 4 minuts per cada costat.
Assortiment de Truites en A Punt per a Menjar
- Truita de creïlla i ceba. destaca pel sabor casolà i textura sucosa. S'elabora amb ou pasteuritzat, creïlla Monalisa i ceba fregida.
- Truita de creïlla i carabasseta: destaca pel sabor casolà i textura sucosa. S'elabora amb ou pasteuritzat, creïlla Monalisa, ceba fregida i carabasseta
Ara ja no tens excusa per a tastar-les en qualsevol moment del dia. Consulta els diferents formats disponibles i el temps que s'han de calfar:
- Pinxo de truita: màx. potència, 30 s.
- Mitja truita: màx. potència, 2 min.
- Truita sencera: màx. potència, 4 min.
A més, et donem l'opció d'emportar-te la Truita mixta, perquè no et quedes amb les ganes de tastar els dos sabors: mitja truita de creïlla i ceba, i mitja de creïlla i carabasseta.
Consulta tota la informació en l'etiquetatge del producte.
Altres recomanacions
Si no has provat la nostra Família d'ensalades, a què esperes?
Tenim les millors Receptes amb Salses quètxup, especialment pensades per a les nits dels divendres.