Imagen Cabecera tortilla de patatas

Truites de creïlla de Mercadona

25 de febrer de 2022

En qualsevol moment de l'any, sempre abellix una truita de creïlla, sobretot quan hi ha excursions i plans per a disfrutar del bon temps a l'aire lliure. És un aliment molt popular, saborós i fàcil de menjar que agrada als menuts i als majors.

Són moltes les raons del seu èxit. I és que este deliciós plat és perfecte per a qualsevol moment, siga d'esmorzar, dinar o sopar. Pot ser consumida tant en plat com en entrepà. A més, és ideal per a compartir.

Preferixes la truita de creïlla amb ceba o sense?

És tot un dilema, perquè amb ceba o sense ceba està boníssima i les dos varietats desperten passions entre les persones amants de les truites. Per això mateix hem preferit que siguen els nostres clients els qui trien. Triar-ne l'una o l'altra és només qüestió de gustos.

Estes són les truites que pots trobar en Mercadona, sempre amb el seu sabor tradicional:

Texto 1 Imagen Tortilla de Patatas

  • Truita fresca de creïlla amb oli d'oliva: la clàssica truita espanyola, elaborada amb ou pasteuritzat, creïlles i oli d'oliva verge. Té un sabor suau i exquisit.

Texto 2 Imagen Tortilla de Patatas

  • Truita fresca de creïlla i ceba amb oli d'oliva: esta opció afig al sabor suau de la truita de creïlla clàssica el sabor de la ceba fregida, que li dona un toc especial.

Pots trobar els dos tipus de truita en un format de 600 grams. Són aptes per a celíacs, ja que no contenen gluten.

Fàcil de preparar: calfar i servir!

Respecte a la preparació, es tracta d'un producte que està a punt per a consumir; per tant, només has d'obrir l'envàs, calfar al teu gust i servir. Però també podem donar-te alguns consells a l'hora de calfar-la:

  • Microones: perfora l'envàs i calfa a 800 w de potència durant 4 minuts (si la preferixes més sucosa) o 7 minuts (si t'agrada més quallada).
  • Paella: afig una cullerada sopera d'oli d'oliva verge i calfa la truita a foc mitjà durant 4 minuts per cada costat.

Altres recomanacions

Acompanya la truita de creïlla, amb ceba o sense, amb una beguda refrescant Cider Wild Panther.​