T'oferim quatre varietats diferents del clàssic Tortell de Reis perquè tries el que més t'agrada.

Tria el teu Tortell de Reis favorit

28 de desembre de 2020

Entre els dolços nadalencs, destaca el Tortell de Reis, la tradició que ens endolcix esta festa tan assenyalada i que acaba de coronar el Nadal.

Amb la il·lusió i els regals de Reis, arriba també el tortell, que reunix la família al voltant de la taula per a degustar estes postres delicioses.

Un dolç boníssim que inclou a l'interior sorpreses divertides. Tots els Tortells de Reis de Mercadona venen equipats amb la figureta, la fava i la corona.

Així que ja saps: si et toca la figureta, et coronaran rei; si, al contrari, t'ix la fava, et tocarà pagar el tortell. Així ho mana la tradició!

4 tipus de Tortells de Reis per a triar en Mercadona

No obstant això, el millor del Tortell de Reis de Mercadona és el seu deliciós sabor. Siga quina siga la varietat o el farciment, pot fer les delícies dels majors i els menuts. Només has de triar el teu tortell favorit.

Per això, posem a la teua disposició quatre tortells per a triar el dia de Reis:

  • Tortell farcit de crema: tot un plaer disfrutar d'un tortell farcit amb crema pastissera a l'interior. L'acompanyament perfecte! Brioix amb mantega farcit de crema, decorat amb fruita confitada, ametla laminada, sucre i ou.

Texto 1 Imagen Roscón Reyes 2020

  • Tortell farcit amb nata i trufa: per als qui busquen una combinació infal·lible per a acompanyar la massa del tortell. Irresistible. Brioix amb mantega farcit de nata i trufa, decorat amb fruita confitada, ametla laminada, sucre i ou.

Texto 2 Imagen Roscón Reyes 2020

  • Tortell farcit amb nata: el sabor de la nata combina de meravella amb la massa del tortell. Una aposta segura! Brioix amb mantega farcit de nata, decorat amb fruita confitada, ametla laminada, sucre i ou.

Texto 3 Imagen Roscón Reyes 2020

  • Tortell sense farciment: per als qui disfruten més amb el tortell clàssic. Ideal per a acompanyar-lo amb xocolate calent. Brioix amb mantega, decorat amb fruita confitada, ametla laminada, sucre i ou.

Texto 4 Imagen Roscón Reyes 2020

Mode de conservació

És un producte de pastisseria congelat.

  • Conservar a temperatura de -18 °C.
  • Una vegada descongelat, no s'ha de tornar a congelar.
  • Una vegada descongelat, cal mantindre'l en refrigeració dins de l'envàs i consumir-lo abans de tres dies.

Així que, quin és el teu tortell?

Altres recomanacions

Els més golosos encara poden apurar estos dies de festa: posem al seu abast un ampli assortiment de Dolços de Nadal de Mercadona: torrons, bombons, polvorons, mantegades, panettone…