T'oferim varietats diferents del clàssic Tortell de Reis, perquè tries el que més t'agrada.

Tria el teu Tortell de Reis favorit

02 de gener de 2020

Entre els dolços nadalencs destaca el Tortell de Reis, la tradició que ens endolcix en esta festa tan assenyalada, i que tanca amb brillantor l'època nadalenca.

Amb la il·lusió i els regals de Reis arriba també el Tortell, que reunix la família al voltant de la taula per a degustar estes postres delicioses.

Un dolç boníssim que inclou en l'interior sorpreses divertides. Tots els Tortells de Reis de Mercadona venen equipats amb la figureta, la fava i la corona.

Així que ja saps, si et toca la figureta et coronaran rei; si, al contrari, t'ix la fava, et tocarà pagar el Tortell. Així ho mana la tradició!

Tipus de Tortells de Reis en Mercadona

No obstant això, el millor del Tortell de Reis de Mercadona és el seu sabor. Siga quina siga la varietat o el farciment, pot fer les delícies dels majors i els menuts. Només has de triar el teu favorit.

Per això, posem a la teua disposició una àmplia varietat de tortells per al dia de Reis:

  • Tortell sense farciment: per als qui disfruten més amb el clàssic tortell. Ideal per a acompanyar-lo amb xocolate calent.

Texto 1 Imagen Roscón de Reyes 2020

  • Tortell farcit amb nata: el sabor de la nata combina de meravella amb la massa del tortell. Una aposta segura!

Texto 2 Imagen Roscón de Reyes 2020

  • Tortell farcit amb nata i trufa: per als qui busquen una combinació infal·lible per a acompanyar la massa del tortell. Irresistible.

Texto 3 Imagen Roscón de Reyes 2020

  • Tortell farcit de cabell d'àngel: el farciment amb este dolç exquisit també té molts partidaris. Per a xuplar-se els dits! Consulta si disposes d'este tortell a la teua botiga habitual.

Texto 4 Imagen Roscón de Reyes 2020

  • Tortell farcit de crema: tot un plaer disfrutar d'un tortell farcit amb crema pastissera en l'interior. L'acompanyament perfecte!

Texto 5 Imagen Roscón de Reyes 2020

  • Tortell Bombó farcit de nata i crema: per als amants de les combinacions de sabors més arriscades. No et deixarà indiferent! Consulta si disposes d'este tortell a la teua botiga habitual.

Texto 6 Imagen Roscón de Reyes 2020

  • Tortell sense farciment i sense gluten ni lactosa: el tortell apte per a tots els públics, fins i tot per a persones celíaques, ja que no conté gluten.

Texto 7 Imagen Roscón de Reyes 2020

Mode de conservació

És un producte de pastisseria congelat.

  • Conserva'l a temperatura de -18 °C .
  • Una vegada descongelat, no el tornes a congelar.
  • Una vegada descongelat, mantín-lo en refrigeració dins de l'envàs i consumix-lo abans de tres dies.

Així que, quin és el teu tortell?

Altres recomanacions

Els més llépols encara poden apurar estos dies de festa: posem al seu abast els Dolços de Nadal de Mercadona: torrons, bombons, polvorons, mantecados…