T'oferim cinc varietats diferents del clàssic Tortell de Reis perquè tries el que més t'agrada.

Tria el teu Tortell de Reis favorit

26 de octubre de 2023

Disponible en la campanya de Nadal

El tradicional Tortell de Reis arriba de la mà dels regals, ens endolcix en un dia tan assenyalat i posa el colofó a les festes nadalenques.

Un dolç deliciós que reunix la família al voltant de la taula i que du a l'interior sorpreses molt divertides. Tots els Tortells de Reis de Mercadona venen amb la figureta, la fava i la corona.

Així que ja saps, si et toca la figureta, et posaran la corona de rei; si, al contrari, t'ix la fava, et tocarà pagar el Tortell. Així ho mana la tradició!

5 tipus de Tortells de Reis per a triar en Mercadona

Però el millor del Tortell de Reis de Mercadona és el seu sabor. Siga quina siga la varietat o el farciment, fa les delícies dels majors i els menuts. Només has de triar el teu favorit.

A més, ara tornen amb més tendresa i volum gràcies a augmentar el temps de fermentació

Per això, posem a la teua disposició cinc tortells per a triar el dia de Reis:

Roscón relleno de Crema.

3 tortells farcits de sabors diferents: tenim les millors propostes per a acompanyar en la sobretaula de Reis, irresistibles! Brioix amb mantega i amb 3 farciments diferents per a triar, decorat amb fruita confitada, ametla laminada, sucre i ou.

Per a un consum òptim del producte s'aconsella:

  • Descongelar dins de l'envàs a la nevera durant 8 hores.
  • Mantindre el producte a temperatura ambient durant 1 hora abans de consumir-lo.
  • Mantindre dins de l'envàs a la nevera i consumir-lo abans de 3 dies.

Roscón relleno de Nata.

Tortell sense farciment: per als que disfruten més amb el clàssic tortell. Ideal per a acompanyar-lo amb xocolate calent o amb el que tu preferisques. Brioix amb mantega, decorat amb fruita confitada, ametla laminada, sucre i ou.

Per a un consum òptim del producte s'aconsella:

  • Descongelar dins de l'envàs a temperatura ambient durant 1 hora i mitja abans de consumir-lo.
  • Mantindre dins de l'envàs a la nevera i consumir-lo abans de 3 dies.

Tortell sense gluten i sense lactosa: el tortell que no falla mai, apte per a tots els públics. Farcix-lo amb el que tu preferisques i disfruta de tot el seu sabor. A partir de l'19 de desembre.

Per a un consum òptim del producte s'aconsella:

  • Descongelar 3 hores a temperatura ambient.
  • Una vegada descongelat, s'ha de conservar al frigorífic en l'envàs i s'ha de consumir en 2 dies. No s'ha de tornar a congelar.

T'abellix acompanyar-lo amb un xocolate desfet?

Que bo està el tortell acompanyat d'un xocolate calent! Una combinació molt familiar.

Amb el nostre Xocolate líquid desfet a punt per a prendre, només s'ha de calfar i servir. És molt senzill: només l'has d'abocar al recipient que tu vulgues i ficar-lo en un microones o un casset per a calfar-lo a foc lent.

Roscón relleno de Nata y Trufa.

Altres recomanacions

Els més llépols encara poden apurar estos dies de festa: posem al seu abast un ampli assortiment de Dolços de Nadal de Mercadona: torrons, polvorons, troncs de Nadal…

Si encara no tens decidits tots els teus regals de Nadal, et suggerim uns atractius Lots de perfumeria per a home i dona.