Sant Valentí i el xocolate solen anar de la mà. Disfrutar del seu deliciós sabor, regalar-lo i compartir-lo són costums habituals en estos dies.
Per això, et suggerim tres receptes amb xocolate per a fondre per a disfrutar en bona companyia que podràs elaborar amb alguns xocolates del nostre assortiment Choco Fundir. Ideals per a dos i per a moments especials. Molt senzilles i ràpides de preparar, combinen l'explosiu sabor del xocolate amb el toc saludable de la fruita fresca o la fruita seca.
Si vols tindre un detall amb la teua parella, prepara-li un d'estos capritxos dolços, li donaràs una bona sorpresa!
També pot servir com a postres per al vostre sopar romàntic de Sant Valentí. Fins i tot podeu passar una bona estona cuinant junts qualsevol d'estes receptes i després degustar-les junts. Vos encantaran!
Mossets amb fruita seca
- 200 g de Choco Fundir negre.
- 20 g d'anous pelades.
- 20 g d'ametles pelades.
- 20 g de pistatxos pelats.
- 20 g de nabius deshidratats.
1. Introduïx una safata folrada amb paper vegetal al congelador durant mitja hora perquè estiga molt freda.
2. Partix les anous per la meitat i els nabius a trossos regulars.
3. Fon el xocolate seguint les instruccions de l'envàs.
4. la safata del congelador i aboca 2 cullerades de xocolate fent monticles. Procura separar els monticles entre si, de manera que queden separats perquè no s'apeguen.
5. Deixa refredar en la nevera durant mitja hora, més o menys.
6. Repartix per damunt del xocolate les anous i els nabius, les ametles i els pistatxos.
7. Trau la safata de la nevera i, amb compte, separa els mossets del paper vegetal.
Piruletes de fruita fresca cobertes de xocolate
- 10 g de Choco Fundir xocolate negre per broqueta.
- Choco Fundir xocolate blanc per a decorar cada broqueta segons el teu gust.
- Quatre maduixots.
- Una poma.
- Un plàtan.
- Una taronja.
- Un kiwi.
- 20 g d'ametla en cubs.
1. Pela un kiwi, un plàtan, una taronja i renta bé una poma i uns quants maduixots. Pinta amb llima el plàtan i la poma perquè no s'oxiden i queden visualment perfectes.
2. Torra lleugerament les ametles a cubs en una paella sense oli.
3. Talla el kiwi, la poma i el plàtan en rodanxes, la taronja a gallons i les maduixes senceres.
4. Amb un pal de broqueta, inserix les fruites amb delicadesa, però procura que queden ben fixades.
5. Fon el xocolate negre i el xocolate amb llet, seguint les instruccions de l'envàs.
6. Amb una cullera, banya en xocolate negre la meitat de les fruites i l'altra meitat, en el xocolate amb llet.
7. Empolvora amb un poc d'ametla en les que vulgues.
8. Refreda en la nevera, sobre paper vegetal i evitant que s'apeguen les broquetes, fins que el xocolate s'endurisca.
9. Acaba fonent el xocolate blanc i aboca un fil de xocolate per damunt d’algunes de les fruites per a decorar l'exterior.
Torre de creps de xocolate
- 450 g de Choco Fundir xocolate amb llet.
- 30 g de Choco Fundir blanc per a decorar.
- 400 g de creps.
- 100 ml de nata per a muntar.
- 10 gerds.
1. Prepara les creps, al microones o a la paella amb mantega, segons s'indica en l'embolcall.
2. Fon un poc més de la meitat del xocolate amb llet.
3. Col·loca una base de crep, unta amb xocolate i col·loca una crep damunt.
4. Repetix fins que s'acaben les creps.
5. Fon amb la nata el xocolate amb llet restant, tempera sense que arribe a solidificar i aboca-ho per damunt de la torre quan encara fluïsca la mescla, però que comence a estar ben densa.
6. Acaba pintant diversos cors amb xocolate blanc fos i decorant amb una desena de gerds. Deixa refredar almenys 2 hores a la nevera.
Altres recomanacions
En la nostra secció de receptes pots trobar inspiració per a preparar un sopar romàntic de Sant Valentí.
Troba altres idees de moments dolços per a compartir, com les fruites i el bescuit de xocolate.
Què et sembla compartir unes roses en este dia especial?