3 receptes amb xocolate per a fondre per a compartir

Tres receptes senzilles amb xocolate per a fondre

24 de maig de 2024

Els moments especials i el xocolate solen anar de la mà. Disfrutar del seu deliciós sabor i compartir-lo són costums per gaudir en família o amics.

Per això, et suggerim tres receptes amb xocolate per a fondre per a disfrutar en bona companyia que podràs elaborar amb alguns xocolates del nostre assortiment Choco Fundir. Ideals per a dos i per a moments especials. Molt senzilles i ràpides de preparar, combinen l'explosiu sabor del xocolate amb el toc saludable de la fruita fresca o la fruita seca.

Mossets amb fruita seca

Receta para San Valentín: Bocaditos con frutos secos

Ingredients:

  • 200 g de Choco Fundir negre.
  • 20 g d'anous pelades.
  • 20 g d'ametles pelades.
  • 20 g de pistatxos pelats.
  • 20 g de nabius deshidratats.

Preparació:

1. Introduïx una safata folrada amb paper vegetal al congelador durant mitja hora perquè estiga molt freda.

2. Partix les anous per la meitat i els nabius a trossos regulars.

3. Fon el xocolate seguint les instruccions de l'envàs.

4. la safata del congelador i aboca 2 cullerades de xocolate fent monticles. Procura separar els monticles entre si, de manera que queden separats perquè no s'apeguen.

5. Deixa refredar en la nevera durant mitja hora, més o menys.

6. Repartix per damunt del xocolate les anous i els nabius, les ametles i els pistatxos.

7. Trau la safata de la nevera i, amb compte, separa els mossets del paper vegetal.

Piruletes de fruita fresca cobertes de xocolate

Receta de San Valentín: Torre de Crepes de chocolate

Ingredients:

  • 10 g de Choco Fundir xocolate negre per broqueta.
  • Choco Fundir xocolate blanc per a decorar cada broqueta segons el teu gust.
  • Quatre maduixots.
  • Una poma.
  • Un plàtan.
  • Una taronja.
  • Un kiwi.
  • 20 g d'ametla en cubs.

Preparació:

1. Pela un kiwi, un plàtan, una taronja i renta bé una poma i uns quants maduixots. Pinta amb llima el plàtan i la poma perquè no s'oxiden i queden visualment perfectes.

2. Torra lleugerament les ametles a cubs en una paella sense oli.

3. Talla el kiwi, la poma i el plàtan en rodanxes, la taronja a gallons i les maduixes senceres.

4. Amb un pal de broqueta, inserix les fruites amb delicadesa, però procura que queden ben fixades.

5. Fon el xocolate negre seguint les instruccions de l'envàs.

6. Amb una cullera, banya en xocolate negre la meitat de les fruites i l'altra meitat, en el xocolate amb llet.

7. Empolvora amb un poc d'ametla en les que vulgues.

8. Refreda en la nevera, sobre paper vegetal i evitant que s'apeguen les broquetes, fins que el xocolate s'endurisca.

9. Acaba fonent el xocolate blanc i aboca un fil de xocolate per damunt d’algunes de les fruites per a decorar l'exterior.

Torre de creps de xocolate

Receta de San Valentín: Torre de Crepes de chocolate

Ingredients:

  • 450 g de Choco Fundir xocolate amb llet.
  • 30 g de Choco Fundir blanc per a decorar.
  • 400 g de creps.
  • 100 ml de nata per a muntar.
  • 10 gerds.

Preparació:

1. Prepara les creps, al microones o a la paella amb mantega, segons s'indica en l'embolcall.

2. Fon un poc més de la meitat del xocolate amb llet.

3. Col·loca una base de crep, unta amb xocolate i col·loca una crep damunt.

4. Repetix fins que s'acaben les creps.

5. Fon amb la nata el xocolate amb llet restant, tempera sense que arribe a solidificar i aboca-ho per damunt de la torre quan encara fluïsca la mescla, però que comence a estar ben densa.

6. Acaba pintant diversos cors amb xocolate blanc fos i decorant amb una desena de gerds. Deixa refredar almenys 2 hores a la nevera.

Altres recomanacions

En la nostra secció de receptes pots trobar inspiració per a preparar un sopar.

Troba altres idees de moments dolços per a compartir, com les fruites i el bescuit de xocolate.

Què et sembla compartir unes roses en este dia especial?