Amb la nostra varietat de tomaques en conserva Hacendado pots elaborar qualsevol recepta.

Tomaca en conserva Hacendado, sempre al teu rebost

25 de setembre de 2020

La tomaca en conserva de Mercadona és un dels aliments més utilitzats i pràctics. S'utilitza per a elaborar diferents plats, salses i utilitzar com a guarnició en moltes receptes. T'oferim diferents tipus de tomaca en conserva: triturada, sencera, pelada, trossejada... perquè tries la que més t'agrade.

Fabricada amb tomaques de categoria extra

Coneixes les característiques de la nostra tomaca en conserva?

Tomaques pera de categoria extra

Tomates Pera de categoría extra.

Per a confeccionar esta conserva, s'utilitza una classe específica de tomaca. Es cultiva una varietat determinada de tomaca que es destina per a este ús concret. Es tracta de tomaques senceres pera de categoria extra.

Les tomaques naturals que s'envasen són les que s'agafen del camp. Se sotmeten a un senzill procés industrial (de llavat, pelat...) i s'envasen (la tomaca ha de ser de bona qualitat ja en el moment de la recollida, perquè va tal qual a la llanda, sense afegir-li res més).

En definitiva, tomaques naturals i madures, d'excel·lent qualitat, de color roig, amb gran sabor, sense sucres afegits ni conservants.

Tomates enteros Pera de categoría extra.

Origen espanyol, tant en cultiu com en fabricació

L’origen de la tomaca, tant en el seu cultiu com en la seua fabricació, és espanyol. Tots els cultius i camps pertanyen als agricultors de Coria (Extremadura) –on es fabriquen les trossejades– i de La Puebla de Montalbán (Toledo) –on es fa la resta–.

Procés d'elaboració de la tomaca en conserva Hacendado

  • Recollida al camp
  • Llavat
  • Enllandat

Després de la recollida, les tomaques arriben a la fàbrica, on es llaven, se separen les senceres i la resta es trossegen i s'enllanden, sense cap classe d'afegit, i se segellen perquè conserven totes les seues propietats naturals fins al moment del consum.

Proceso de elaboración del tomate.

Elaboración del tomate en conserva Hacendado.

Tomate en conserva Hacendado.

Fruita i verdura de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ''Fruites i Verdures de temporada''. Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària.

Este acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA), en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Maneres de consumir la tomaca en conserva Hacendado de Mercadona

La tomaca en conserva de Mercadona permet un ús molt versàtil. Són conserves que es poden emmagatzemar a la cuina i tindre de fons d'armari, per a preparar qualsevol recepta.

Hi ha persones que la preferixen triturada, com si fora un puré, mentre que a altres els agrada veure el tros o disposar de la tomaca sencera i partir-la segons la seua necessitat. Tot depén també del plat que volem preparar o l'ús que li vulguem donar.

Per exemple, la tomaca triturada podem utilitzar-la per a fer un sofregit en un arròs o fregir-la per a fer un magre amb tomaca. També es pot utilitzar la tomaca sencera per a fer plats molt diversos, des d'ensalades a un bacallà al forn amb tomaca.

Formas de consumo del tomate en conserva Hacendado/ de Mercadona.

Consells de conservació

En el cas que no es consumisca íntegrament, per a evitar l'oxidació de l'envàs es recomana canviar el contingut a un recipient de vidre, conservar refrigerat i consumir-ho abans de cinc dies.

Altres recomanacions

Tasta el nostre clàssic Guacamole, amb un 95 % d'alvocat fresc.