T'ensenyem a preparar tres delicioses receptes amb Cacau pur.

T'ensenyem a cuinar amb Cacau pur

04 de octubre de 2021

Pensaves que el cacau només servix per a mesclar-lo amb llet? En realitat, és un producte que té una gran versatilitat en la cuina.

Continua llegint, et sorprendràs amb la quantitat d'usos i possibles receptes que permet, especialment en el món de la rebosteria i les postres, però va molt més enllà.

Cacau pur sense sucres afegits

El nostre Cacau pur és un producte de molta qualitat, amb 0 % sucres afegits i sense gluten, que poden prendre tant els adults com els més menuts com a substitut dels cacaus solubles ensucrats.

Com consumir el Cacau pur

  • Mesclat amb llet i begudes vegetals (sense edulcorar o edulcorar al gust amb qualsevol edulcorant). Per a fer la mescla, la beguda ha d'estar calenta, per a garantir que es dissol bé.
  • També es pot dissoldre en fred, afegint el cacau (al gust); després, s'ha d'afegir molt poca llet, crear una pasta i afegir la resta de la llet mentre es remou.
  • Servix per a tot tipus d'elaboracions en rebosteria (bescuits, muffins, brownie, natilles…) que ho requerisquen, tant per a empolvorar com per a mesclar amb la resta dels ingredients. És preferible tamisar amb un colador.
  • Mesclat amb iogurts naturals o formatge batut. Afig el producte i remou. Es pot prendre també sol o edulcorant al gust.

Pas a pas per a preparar 3 receptes delicioses amb Cacau pur

Brownie de cacau

Imagen Texto 1 cacao puro

  • Precalfa el forn a 160 ºC.
  • Trosseja 120 g d'anous pelades. Fon 125 g de mantega i reserva.
  • Mescla en un bol 6-7 dàtils amb 80 g de cacau pur i afig 1 cullerada d'oli d'oliva. Mescla fins que tots els ingredients estiguen ben incorporats.
  • Afig un pessiguet de sal, una culleradeta d'extracte de vainilla i 3 ous d'un en un, mesclant-ho tot bé.
  • Afig 65 g de la farina que més t'agrade i mescla-ho fins que s'incorpore totalment.
  • Aboca la mescla en un motle rectangular folrat amb paper de forn i enforna durant 25-30 minuts.
  • Deixa refredar i ja es pot tallar.

Porridge d'avena amb cacau

Imagen Texto 2 cacao puro

  • Posa en una cassola tots els ingredients: 3 tasses de llet o beguda vegetal, una cullerada de l'edulcorant que més t'agrade (sucre, mel, xarop…), 2 cullerades de cacau pur i una tassa i mitja d'avena.
  • Calfa-ho tot fins que es reduïsca el líquid.
  • Servix amb ametla laminada, coco i un poc de cacau en pols.

Smoothie de cacau

Imagen Texto 3 cacao puro

  • Introduïx en un got de batedora tots els ingredients: una tassa de llet o beguda vegetal, ½ tassa d'avena, 1/3 de tassa d'avellanes, un plàtan i una cullerada de cacau pur.
  • Ho bats tot i ja està a punt!

Altres recomanacions

Vols més idees per als desdejunis o berenars? Tasta els nous Cereals d'Avena Crunchy.