Disponible en la campanya de Nadal
Vols aprendre a preparar unes delicioses postres amb els nostres bombons Cocolizze?
Et suggerim unes receptes amb estos productes perquè triomfes a l'hora de les postres. Continua llegint i descobrix les seues característiques i com preparar-los.
Bombons Cocolizze
Esferes de neula cruixent, farcides de crema i amb ametla sencera a l'interior, banyades de coco ratllat.
Receptes amb Cocolizze
Pastís de Cocolizze
Per al bescuit:
1. Precalfem el forn a 175 °C. Folrem 3 motles de 15 cm amb paper de forn.
2. En un bol, mesclem 1 tassa i mitja de farina de blat, ¾ de tassa d'ametla molta, 2 culleradetes de rent i un pessic de sal.
3. En un altre bol, batem 170 g de mantega amb 1 tassa i mitja de sucre fins que quede esponjosa. Afegim 3 ous d'un en un. I després les llavors d'1 rama de vainilla.
4. A esta última mescla afegim, a poc a poc, la mescla de la farina, i intercalarem amb 190 ml de llet. Anem mesclant-ho tot amb una espàtula.
5. Omplim els motles i enfornem uns 35 minuts, aproximadament. Si veiem que es comença a daurar molt ràpidament la part de dalt dels bescuits, els podem tapar amb paper de plata perquè no se'ns cremen. Deixem refredar a temperatura ambient.
Per al farciment:
1. En una paella mesclem 190 ml de llet de coco amb les llavors d'1 rama de vainilla. Infusionem removent de tant en tant fins que comence a bullir i ací retirem del foc. Deixem temperar un poc.
2. En un bol, batem la resta de llet de coco, el rovell d'un ou, 3 cullerades de sucre i 2 cullerades de farina fina de dacsa. Afegim a poc a poc la llet de coco infusionada.
3. Tornem a posar la mescla de nou en la paella i cuinem a foc fort sense deixar de remoure fins que espessisca i comence a bullir.
4. Cola la mescla en un bol i cobrix-ho amb paper film tocant la mescla perquè no es cree una pel·lícula per damunt.
5. Refreda a temperatura ambient i després passa-ho a la nevera un mínim de 2 hores.
Per a la cobertura:
1. Fonem al bany de maria 1 pastilla de xocolate blanc per a fondre amb 170 ml de nata per a muntar. Deixem refredar a temperatura ambient.
2. Quan la mescla estiga freda, bat fins que es munte i afig 1 cullerada de llet. Batem un poc més fins que estiga ben incorporada i muntada.
3. Entre capes de bescuit, posa un poc de farciment. Cobrix amb la cobertura de xocolate blanc i decora amb bombons Cocolizze i ametla laminada.
Tiramisú de Cocolizze
1. Batem 4 rovells d'ou amb 120 g de sucre al bany de maria fins que quede esponjós. Deixa-ho refredar.
2. Quan estiga freda, afegim 500 g de mascarpone i 100 g de coco ratllat. Mescla-ho bé.
3. Trosseja 12 bombons Cocolizze. Afig a la mescla.
4. Mescla 250 ml de llet de coco i les llavors d'una rama de vainilla.
5. Intercala capes dels bescuits (400 g) mullats en la llet de coco i de la crema de mascarpone. Acaba amb una capa de crema. Deixa refredar en la nevera un mínim de 2 hores.
6. Decora amb l'ametla laminada i el coco ratllat.
Altres recomanacions
Si t'agrada la rebosteria i necessites idees amb productes refrescants com l'orxata, ací et deixem la nostra recepta de Bescuit d'Orxata.