T'ensenyem a preparar 3 delicioses receptes amb pinya.

Receptes amb pinya, sabor tropical

30 de octubre de 2023

La pinya és una de les fruites tropicals més populars durant tot l'any. El seu sabor agredolç varia depenent de la maduresa de la pinya, però en general, oferix un equilibri perfecte entre dolçor i acidesa que la fa irresistible.

Amb la seua aparença única, la pell rugosa i la polpa groga i sucosa, este menjar refrescant és molt més que una fruita per a postres i permet altres aplicacions en la cuina. La pinya és beneficiosa per a la digestió i conté antioxidants, entre altres propietats. Encara que seria millor consumir-la al natural, et donem unes bones idees per a aprofitar esta fruita al màxim.

Prepara't per a descobrir la versatilitat culinària de la pinya i donar un toc dolç i exòtic a les teues receptes.

3 Receptes amb pinya

Mousse de pinya i nata

3 Recetas con piña.

Recepta per a 2 persones

1. Prepara unes molles cruixents amb 25 g de galletes, trencant-les en trossets xicotets, sense que solten pols.

2. En una paella, posa 20 g de mantega a fondre amb les galletes triturades, 30 g d'anous picades, 2 cullerades de mel i 2 cullerades de coco ratllat.

3. Cuina a foc baix 10 o 12 minuts, sense parar de remoure, fins que el conjunt estiga daurat. Reserva i refreda.

4. Tritura la pinya i munta 100 g de nata. Mescla la nata amb la pinya triturada amb moviments envolupants.

5. Distribuïx la mescla en copes o gots individuals. Deixa refredar 2 hores.

6. Servix coronant cada got o copa amb la mescla de galletes, anous, mel i coco i, sobre el conjunt, una altra cullerada de coco ratllat.

Batut de pinya i iogurt

3 Recetas con piña.

Recepta per a 2 batuts

1. Pela ¼ de pinya i tira la part central, i pela també ¼ de mango.

2. Llava ½ cogombre, talla'l i lleva-li les llavors.

3. Posa-ho tot en un got batedor i afig 2 gotets de iogurt grec.

4. Una vegada batut, afig gel picat.

5. Remou i servix amb unes fulletes d'herba-sana.

Poke bol de pinya i llagostins

3 Recetas con piña.

Recepta per a 2 persones

1. Pela ¼ de pinya i lleva la part central. Trosseja-la en cubs.

2. Talla ½ alvocat en làmines.

3. Pela 8 llagostins cuits.

4. Munta el poke bol: primer, en la base del plat, els brots tendres; sobre estos, un gotet d'arròs basmati, 8 tomaques cherry, l'alvocat, els llagostins i la pinya.

5. Amanix amb sal, un poc de salsa Teriyaki i, per damunt, llavors de sèsam torrat al gust.

Altres recomanacions

T'ensenyem a preparar 4 delicioses receptes amb carabassa.

Coneixes les nostres Begudes vegetals? D'avena, avellana, soja, arròs, ametles...

El nostre assortiment de cereals és una opció magnífica per a la teua alimentació equilibrada.