Benvingut al món dels bombons Delizze, on cada mos és una explosió de sabor. Ens apassionen els bombons i creiem que poden convertir moments senzills en ocasions especials.
Et convidem a tastar el Bescuit Delizze, amb la combinació perfecta de textures i sabors, i la deliciosa Mousse Delizze, que són unes postres clàssiques i sempre benvingudes.
Tant si penses fer un sopar romàntic per a dos com una festa amb amics, estes receptes són ideals. I poden ser, fins i tot, un bon regal per als dies de celebració. Creiem que un poc de xocolate pot fer que qualsevol moment siga encara més únic, i volem compartir eixa experiència amb tu.
Ací tens, pas a pas, com fer algunes receptes inoblidables.
Rotllo de bescuit amb Delizze
10 persones | 30 min
Ingredients
- 4 ous.
- 100 g de farina.
- 120 g de sucre.
- 4 cullerades de xocolate en pols.
- 50 ml de llet.
- ½ culleradeta d'aroma de vainilla.
- 3 cullerades de crema d'avellanes.
- 8 bombons Delizze.
- Sucre de llustre per a empolvorar.
Preparació
- Separa els rovells de les clares.
- Posa en un bol els rovells, la farina, el sucre, el xocolate, la llet i la vainilla i bat bé durant 5 minuts. Afig les clares batudes i mescla amb compte.
- Aboca la massa en un motle rectangular de 20 x 30 cm i cou en el forn precalfat a 200 °C durant uns 10 minuts (confirma que la massa està cuita amb la prova del furgadents).
- Desemmotla el pastís sobre un drap empolvorat amb sucre. Estén la crema d'avellanes per tota la superfície i col·loca els bombons Delizze alineats en una de les vores més llargues del rectangle. Enrotlla bé el pastís i passa'l a una taula.
- Empolvora amb sucre de llustre i decora al gust.
Mousse de Delizze
6 persones | 20 min
Ingredients
Per a la base:
- 200 g de galletes digestive.
- 60 g d'avellanes torrades.
- 50 g de mantega.
Per a la mousse:
- 400 g de nata.
- 200 g de crema d'avellanes.
- 2 gotes d'aroma de vainilla.
- 10 bombons Delizze.
Per a la cobertura:
- 100 g de nata.
- 120 g de trossets de xocolate.
- 6 bombons Delizze per a decorar.
Preparació
- Per a la base, posa les galletes i les avellanes en una picadora i tritura-les. Afig la mantega a temperatura ambient i tritura un poc més. Repartix la mescla en 6 gots o bols.
- Per a la mousse, mescla 100 g de nata amb la crema d'avellanes i l'aroma de vainilla. Munta la resta de la nata en un bol a part fins que estiga ferm. Incorpora a poc a poc a la mescla anterior. Afig els bombons Delizze trossejats i remou. Repartix en gots o bols sobre la base de galleta.
- Per a la cobertura, calfa la nata en un casset o en el microones fins que bullga. Afig els grans de xocolate, deixa reposar 3 minuts i mescla-ho bé. Col·loca en copes o bols sobre la mousse d'avellanes i decora cada bol o copa amb un bombó Delizze. Fica-ho tot en el frigorífic i servix-ho fred.
Altres recomanacions
Coneix el nostre ampli assortiment de bombons, t'atrevixes a fer una recepta amb algun?
Pren nota d'esta Recepta amb Cocolizze i sorprén amb unes postres per a amants del coco.