Vols aprendre a cuinar una deliciosa Quiche de salmó?

Recepta de Quiche de salmó

19 de febrer de 2021

Et portem una recepta lleugera i molt fàcil de preparar, una suculenta Quiche de salmó amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.

Perfecta per a integrar-la en el teu pla d'alimentació i disfrutar al mateix temps del plaer de menjar. Està deliciosa!

Seguix el pas a pas de la nostra recepta de Quiche de salmó

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pasta trencada-brisa
  • 2 llandes de salmó al natural
  • 160 g de gambes congelades
  • 80 g de ceba
  • 80 g d'espàrrecs verds fins
  • 200 ml de nata per a cuinar
  • 2 ous de gallina de corral
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva verge

Pas a pas:

1. Folra un motle de 22-24 cm amb la massa. Retalla el paper de forn sobrant.

Texto 1 Imagen Receta quiche

Texto 2 Imagen Receta quiche

2. Punxa amb una forqueta tota la superfície per a evitar que apareguen bambolles i ficar la massa al forn precalfat a 200 ºC durant 5 minuts.

Texto 3 Imagen Receta quiche

3. En una paella amb un poc d'oli, calfa la ceba picada i els espàrrecs tallats a trossos. Reserva.

Texto 4 Imagen Receta quiche

4. Ofega les gambes en una paella amb un poc d'oli fins que perden l'aigua sobrant.

Texto 5 Imagen Receta quiche

5. Bat els ous en un recipient. Afig la nata, la sal, el pebre, els espàrrecs amb la ceba, les gambes i el salmó al natural. Mescla-ho tot.

Texto 6 Imagen Receta quiche

Texto 7 Imagen Receta quiche

Texto 8 Imagen Receta quiche

Texto 9 Imagen Receta quiche

6. Una vegada tot mesclat, aboca-ho al motle i repartix-lo per tota la superfície de manera homogènia.

Texto 10 Imagen Receta quiche

Texto 11 Imagen Receta quiche

7. Enforna 20 minuts a 180 ºC, fins que estiga lleugerament torrat i servix.

Texto 12 Imagen Receta quiche

Altres recomanacions

Vols aprendre a cuinar més receptes amb salmó al natural?