Este Sant Valentí sorprén la teua parella amb una Recepta de minipastes fullades salades amb forma de cor. O millor, què et pareix si la cuineu els dos a soles?
Podeu passar uns moments molt especials i, després, assaborir junts esta varietat de minipastes fullades. Si seguiu el nostre pas a pas, de segur que vos ixen delicioses. I a disfrutar del Dia dels Enamorats!
Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Sant Valentí
Ingredients per a 2 persones:
- 150 g de coliflor i bròcoli congelat
- 25 g de minidaus de pernil
- 80 ml de beixamel
- 170 g de gambes congelades
- 1 culleradeta d'all trossejat
- Daus de formatge
- Melmelada de tomaca
- Anous
- 1 safata de fajitas
- 1 paquet de massa de pasta fullada
- 1 ou
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
Pas a pas:
1. Prepara 2 masses de pasta fullada, punxant-les amb una forqueta i tallant-les en dos parts cada una. Reserva.
2. Fes els dos farciments:
Pasta fullada de verdures i pernil
- Bull en aigua amb sal el bròcoli i la coliflor durant 5 minuts.
- Salta en un poc d'oli els daus de pernil. Després, afig la verdura i cuina-ho tot 2 minuts. Afig la beixamel i integra-ho tot.
- En una meitat de la massa, col·loca el farciment de verdures en l'extrem inferior i enrotlla fent un rotllet. Una vegada enrotllat, talla en 6 parts. Repetix l'operació amb la part que sobra de la massa.
Pasta fullada mixta
- SSalta en un poc d'oli les gambes fins que perden tota l'aigua i reserva.
- En una altra paella, amb un poc d'oli, posa a fregir l'all. Abans que agafe color, afig els xampinyons laminats. Deixa 2 minuts i afig de nou les gambes. Salpebra i mescla-ho tot 1 minut més.
- Talla mitja massa fent 8 quadrats. Emplena'ls en forma diagonal amb el farciment mixt de gambes i xampinyons. Tanca ajuntant les puntes de cada extrem.
Pasta fullada de fajitas
- Salta el pollastre en un poc d'oli. Quan estiga a mig fer, afig el condiment al gust.
- Afig les verdures i mescla-ho tot.
- En una altra meitat de pasta fullada, fes 8 talls en forma de cor, amb l'ajuda d'un motle o amb el ganivet. Farcix l'interior amb el preparat de fajitas.
Pasta fullada de formatge
- Fer 8 talls més en forma de cor. Posa en 4 talls melmelada de tomaca, daus de formatge i anous.
- Tapa amb els altres 4 cors de pasta fullada i, amb l'ajuda d'una forqueta xicoteta, tanca les vores.
3. Pinta totes les pastes fullades amb ou batut i introduïx al forn, precalfat a 200 °C, fins que estiguen daurades. Si alguna queda poc feta per la part de baix, gira-la.
Per a acompanyar este entrant, et deixem una idea de còctel molt fàcil de preparar a casa.
Mojito de mandarina
- Posa mitja mandarina partida en quatre trossos a cada got.
- Per cada got, afig 10 g de sucre moreno i 5 fulles d'herba-sana. Mescla-ho tot amb l'ajuda d'una maça.
- Afig 50 ml de rom negre.
- Afig gel picat i el suc d'una mandarina per got. Mescla amb refresc de llima i llima dolça.
Altres recomanacions
Busques altres idees per a cuinar? Prepara el menú de Sant Valentí amb la nostra secció de receptes.