Una recepta perfecta per a compartir amb la teua parella el dia de Sant Valentí

Recepta de minipastes fullades per a Sant Valentí

11 de febrer de 2021

Este Sant Valentí sorprén la teua parella amb una Recepta de minipastes fullades salades amb forma de cor. O millor, què et pareix si la cuineu els dos a soles?

Podeu passar uns moments molt especials i, després, assaborir junts esta varietat de minipastes fullades. Si seguiu el nostre pas a pas, de segur que vos ixen delicioses. I a disfrutar del Dia dels Enamorats!

Seguix el pas a pas de la nostra Recepta de Sant Valentí

Ingredients per a 2 persones:

  • 150 g de coliflor i bròcoli congelat
  • 25 g de minidaus de pernil
  • 80 ml de beixamel
  • 170 g de gambes congelades
  • 1 culleradeta d'all trossejat
  • Daus de formatge
  • Melmelada de tomaca
  • Anous
  • 1 safata de fajitas
  • 1 paquet de massa de pasta fullada
  • 1 ou
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre

Pas a pas:

1. Prepara 2 masses de pasta fullada, punxant-les amb una forqueta i tallant-les en dos parts cada una. Reserva.

Texto 1 Imagen Receta San Valentín

2. Fes els dos farciments:

Pasta fullada de verdures i pernil

  • Bull en aigua amb sal el bròcoli i la coliflor durant 5 minuts.

Texto 2 Imagen Receta San Valentín

  • Salta en un poc d'oli els daus de pernil. Després, afig la verdura i cuina-ho tot 2 minuts. Afig la beixamel i integra-ho tot.

Texto 3 Imagen Receta San Valentín

Texto 4 Imagen Receta San Valentín

  • En una meitat de la massa, col·loca el farciment de verdures en l'extrem inferior i enrotlla fent un rotllet. Una vegada enrotllat, talla en 6 parts. Repetix l'operació amb la part que sobra de la massa.

Texto 5 Imagen Receta San Valentín

Texto 6 Imagen Receta San Valentín

Texto 7 Imagen Receta San Valentín

Pasta fullada mixta

  • SSalta en un poc d'oli les gambes fins que perden tota l'aigua i reserva.

Texto 8 Imagen Receta San Valentín

  • En una altra paella, amb un poc d'oli, posa a fregir l'all. Abans que agafe color, afig els xampinyons laminats. Deixa 2 minuts i afig de nou les gambes. Salpebra i mescla-ho tot 1 minut més.

Texto 9 Imagen Receta San Valentín

Texto 10 Imagen Receta San Valentín

  • Talla mitja massa fent 8 quadrats. Emplena'ls en forma diagonal amb el farciment mixt de gambes i xampinyons. Tanca ajuntant les puntes de cada extrem.

Texto 11 Imagen Receta San Valentín

Texto 12 Imagen Receta San Valentín

Texto 13 Imagen Receta San Valentín

Pasta fullada de fajitas

  • Salta el pollastre en un poc d'oli. Quan estiga a mig fer, afig el condiment al gust.

Texto 14 Imagen Receta San Valentín

  • Afig les verdures i mescla-ho tot.

Texto 15 Imagen Receta San Valentín

  • En una altra meitat de pasta fullada, fes 8 talls en forma de cor, amb l'ajuda d'un motle o amb el ganivet. Farcix l'interior amb el preparat de fajitas.

Texto 16 Imagen Receta San Valentín

Texto 17 Imagen Receta San Valentín

Pasta fullada de formatge

  • Fer 8 talls més en forma de cor. Posa en 4 talls melmelada de tomaca, daus de formatge i anous.

Texto 18 Imagen Receta San Valentín

Texto 19 Imagen Receta San Valentín

  • Tapa amb els altres 4 cors de pasta fullada i, amb l'ajuda d'una forqueta xicoteta, tanca les vores.

Texto 20 Imagen Receta San Valentín

Texto 21 Imagen Receta San Valentín

3. Pinta totes les pastes fullades amb ou batut i introduïx al forn, precalfat a 200 °C, fins que estiguen daurades. Si alguna queda poc feta per la part de baix, gira-la.

Texto 22 Imagen Receta San Valentín

 Texto 23 Imagen Receta San Valentín

Per a acompanyar este entrant, et deixem una idea de còctel molt fàcil de preparar a casa.

Mojito de mandarina

  • Posa mitja mandarina partida en quatre trossos a cada got.
  • Per cada got, afig 10 g de sucre moreno i 5 fulles d'herba-sana. Mescla-ho tot amb l'ajuda d'una maça.
  • Afig 50 ml de rom negre.
  • Afig gel picat i el suc d'una mandarina per got. Mescla amb refresc de llima i llima dolça.

Altres recomanacions

Busques altres idees per a cuinar? Prepara el menú de Sant Valentí amb la nostra secció de receptes.