T'ensenyem a preparar la recepta pas a pas d'unes postres ideals per a esta primavera: maduixots amb gelat de vainilla.

Recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla

18 de març de 2019

S'acosta la primavera, és temporada de maduixots, i abellix també combinar-los amb un toc de gelat, veritat? Per això volem que descobrisques estes postres diferents amb un sabor ple de contrastos.

Si tastes la nostra recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla es convertirà en un estupend colofó per als teus dinars o sopars. És molt fàcil, pots preparar-la en tan sols 15 minuts.

Salta els maduixots trossejats amb mantega, vinagre balsàmic de Mòdena i panela, i servix-los acompanyats de gelat de vainilla i granola. Deliciós!

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de maduixots
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
  • 30 g de panela
  • 1 bola de gelat de vainilla per persona
  • 2 cullerades de granola
  • 25 g de mantega sense sal

Pas a pas:

Si vols aprendre a preparar esta senzilla recepta, seguix el procés pas a pas.

1. Trosseja els maduixots. ​

paso 1 Imagen Receta fresones

2. Posa la mantega en la paella.

paso 2 Imagen Receta fresones

3. Aboca els maduixots trossejats a la paella.​

paso 3 Imagen Receta fresones

4. Incorpora el vinagre balsàmic de Mòdena.​

paso 4 Imagen Receta fresones

5. Afig la panela.

paso 5 Imagen Receta fresones

6. Remou mentre es caramel·litzen els maduixots.

paso 6 Imagen Receta fresones

7. Emplata sobre una base de granola.

paso 7 Imagen Receta fresones

8. Decora amb una bola de gelat de vainilla i els maduixots saltats.

paso 8 Imagen Receta fresones

paso 9 Imagen Receta fresones

paso 10 Imagen Receta fresones

En totes les nostres botigues, els maduixots de Mercadona procedixen de Huelva.

A més, Mercadona dona suport a la campanya "Fruita i Verdura d'ací i d'ara" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en la qual es recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.

Altres recomanacions

Vols un primer plat deliciós? T'ensenyem a preparar la recepta d'Espirals de carabasseta amb pesto de pistatxo, una proposta original per a completar el teu menú.