El gaspatxo sempre és una elecció perfecta per als mesos calorosos. Esta senzilla recepta de Gaspatxo de meló d'Alger, elaborada amb meló d'Alger, pimentó roig, tomaca, glaçons de llima i gingebre, i oli de menta, abellix a qualsevol hora del dia i serà una delícia per a la teua família o amics.
Refresca els dinars d'estiu amb este deliciós plat que pots elaborar amb els melons d'alger que trobaràs a la Fruiteria de Mercadona.
Seguix el vídeo de la recepta de Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre:
Ingredients per a 4 persones:
- Mig meló d'alger
- Pimentó roig
- Tomaques de pera
- Gingebre
- Llima espremuda
- Aigua
- Oli d'oliva verge extra
- Menta
- Sal
Pas a pas:
Esta recepta és molt senzilla de preparar. Si vols seguir el procés pas a pas, ací tens l'elaboració completa d'un exquisit Gaspatxo de meló d'alger amb glaçons de llima i gingebre. Veuràs que saborós i que refrescant!
Per als glaçons:
Primer, fes els glaçons. Afig la llima i el gingebre ratllat a l'aigua i congela-ho.
Per al gaspatxo:
1. Talla el meló d'Alger en daus i reserva.
2. Talla el pimentó a tires i a trossets, i reserva.
3. Pela les tomaques i talla-les.
4. Fica els daus de meló d'Alger dins del got de la batedora.
5. Incorpora les tomaques i el pimentó a tires.
6. Afig sal, unes gotes de llima espremuda i tritura-ho.
Per a l'oli de menta:
1. Escalda la menta durant 15 segons.
2. Mescla l'oli amb la menta escaldada.
3. Emulsiona amb la batedora.
4. Cola-ho.
Per a la presentació:
1. Servix el gaspatxo en un bol.
2. Incorpora els glaçons de llima i gingebre.
3. Afig l'oli de menta i els trossets de pimentó. Decora'l amb una fulleta de menta.
Mercadona dona suport a la campanya "Fruta y Verdura de aquí y de ahora" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.
Altres recomanacions
Si t'agrada més el meló de tot l'any o vols variar, prova la nostra recepta de Gaspatxo de meló de tot l'any con glaçons de llima i herba-sana, tan refrescant, exquisida i fàcil de preparar com esta.
Per a rematar este dinar o sopar tan fresquet, què et semblen uns Gelats de Mercadona? Estes són les novetats més delicioses per a este estiu: Mini Nocciola amb cobertura doble i Con mitjà de nata amb galletes de xocolate.