El pròxim 27 de maig se celebra a Espanya el Dia Nacional del Celíac/a, una data que servix per a donar visibilitat i suport a les persones celíaques.
En Mercadona, com cada any, ens sumem a la commemoració amb la renovació constant dels nostres productes sense gluten, un treball continu d'innovació i ampliació reflex del nostre compromís amb estes persones.
A més, et suggerim una deliciosa recepta sense gluten, apta per a persones celíaques, perquè disfrutes de l'alimentació i nutrició que millor s'adapta a les teues necessitats. Una exquisida combinació d'ingredients per a disfrutar en dinars o sopars amb família o amics.
Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Cruixent de verdures sense gluten
Ingredients per a 4 persones:
- Pa ratllat sense gluten
- 1 ou
- 1 carabasseta
- 350g de coliflor
- Oli de gira-sol suau
- All granulat
- Gingebre en pols
- Alfàbega
- Sal
- 250 ml de maionesa
- 15 g de ceba roja
- Tàperes i cogombrets
- 250 g de quinoa cuita blanca i roja
Pas a pas:
Si vols seguir el procés amb detall, ací tens l'elaboració completa d'este saborós plat.
1. Talla la coliflor en ramellets mitjans i cou uns 10 minuts, en abundant aigua bullint amb sal. Deixa-la refredar.
2. Talla la carabasseta a tires.
3. Bat l'ou.
4. Prepara dos mescles diferents: per a la coliflor, mescla la sal, l'all i el gingebre.
5. Per a la carabasseta, mescla l'all, la sal i l'alfàbega.
6. Arrebossa la coliflor amb la seua mescla, passa per l'ou i després pel pa ratllat.
7. Fes el mateix amb la carabasseta tallada i la seua mescla.
8. Frig en una paella amb abundant oli calent a temperatura mitjana/alta. Quan estiguen daurades, deixa-les sobre paper absorbent.
9. Talla molt fins els cogombrets, la ceba roja i les tàperes. Mescla-ho amb la maionesa.
10. Emplata amb una ració de quinoa i la salsa.
Altres recomanacions
Ja tens decidides les postres? Què et pareix esta recepta de Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc?