Et suggerim una deliciosa recepta apta per a celíacs: Cruixent de verdures sense gluten

Recepta de Cruixent de verdures sense gluten

25 de maig de 2020

El pròxim 27 de maig se celebra a Espanya el Dia Nacional del Celíac/a, una data que servix per a donar visibilitat i suport a les persones celíaques.

En Mercadona, com cada any, ens sumem a la commemoració amb la renovació constant dels nostres productes sense gluten, un treball continu d'innovació i ampliació reflex del nostre compromís amb estes persones.

A més, et suggerim una deliciosa recepta sense gluten, apta per a persones celíaques, perquè disfrutes de l'alimentació i nutrició que millor s'adapta a les teues necessitats. Una exquisida combinació d'ingredients per a disfrutar en dinars o sopars amb família o amics.

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Cruixent de verdures sense gluten

Ingredients per a 4 persones:

  • Pa ratllat sense gluten
  • 1 ou
  • 1 carabasseta
  • 350g de coliflor
  • Oli de gira-sol suau
  • All granulat
  • Gingebre en pols
  • Alfàbega
  • Sal
  • 250 ml de maionesa
  • 15 g de ceba roja
  • Tàperes i cogombrets
  • 250 g de quinoa cuita blanca i roja

Pas a pas:

Si vols seguir el procés amb detall, ací tens l'elaboració completa d'este saborós plat.

1. Talla la coliflor en ramellets mitjans i cou uns 10 minuts, en abundant aigua bullint amb sal. Deixa-la refredar.

Paso 1 Imagen Crujiente de verduras

Paso 2 Imagen Crujiente de verduras

2. Talla la carabasseta a tires.

Paso 3 Imagen Crujiente de verduras

3. Bat l'ou.

Paso 4 Imagen Crujiente de verduras

4. Prepara dos mescles diferents: per a la coliflor, mescla la sal, l'all i el gingebre.

Paso 5 Imagen Crujiente de verduras

5. Per a la carabasseta, mescla l'all, la sal i l'alfàbega.

Paso 6 Imagen Crujiente de verduras

6. Arrebossa la coliflor amb la seua mescla, passa per l'ou i després pel pa ratllat.

Paso 7 Imagen Crujiente de verduras

Paso 8 Imagen Crujiente de verduras

7. Fes el mateix amb la carabasseta tallada i la seua mescla.

Paso 9 Imagen Crujiente de verduras

Paso 10 Imagen Crujiente de verduras

8. Frig en una paella amb abundant oli calent a temperatura mitjana/alta. Quan estiguen daurades, deixa-les sobre paper absorbent.

Paso 11 Imagen Crujiente de verduras

9. Talla molt fins els cogombrets, la ceba roja i les tàperes. Mescla-ho amb la maionesa.

Paso 12 Imagen Crujiente de verduras

10. Emplata amb una ració de quinoa i la salsa.

Paso 13 Imagen Crujiente de verduras

Altres recomanacions

Ja tens decidides les postres? Què et pareix esta recepta de Bescuit sense gluten farcit de crema de llima i fruites del bosc?