Per a contrarestar el fred, apetixen plats de cullera calents, amb ingredients lleugers que ens ajuden a mantindre una alimentació equilibrada.
En esta línia, et suggerim una deliciosa Crema de pésols i t'oferim el seu desenvolupament en detall. A més, amb els ingredients que sobren després de colar el caldo, si els afiges creïlla, pots preparar un puré boníssim. D'esta manera, aprofites al màxim tots els elements utilitzats en la recepta.
Seguix el pas a pas de la nostra recepta de Crema de pésols
Ingredients per a 4 persones
Per al caldo:
- 300 g d'api
- 1 poma golden
- 50 g de gingebre
- 1 ceba
- 300 g de col copada
Per a la crema:
- 700 g de pésols congelats
- 300 g de ceba
- Mini daus de pernil
- Crostons torrats
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
Pas a pas
1. Per a cuinar esta crema de pésols, cal preparar abans un caldo: en 2 litres d'aigua, posa a bullir l'api, la col copada, la ceba, la poma i el gingebre.
2. Cou 30 minuts, cola i reserva (és en este punt quan podem aprofitar els ingredients colats per al caldo, afegir la creïlla i preparar un puré).
3. En una paella amb oli, ofega lleugerament la ceba picada sense que s'arribe a daurar.
4. Afig els pésols i salpebra al gust.
5. A continuació, afig el caldo colat i deixa-ho bullir 10 minuts més.
6. Tritura-ho tot en el mateix perol.
7. Servix i decora amb crostons i els daus de pernil sofregits.
Altres recomanacions
Descobrix moltes altres receptes interessants i aprén a preparar-les en esta secció.