Torna el Nadal amb les postres tradicionals. Te n'oferim una àmplia varietat perquè este moment culminant dels dinars i sopars siga realment especial i estiga sempre al teu gust i al dels teus convidats.
Quines Postres de Nadal puc trobar en Mercadona?
Tronc de Nadal
Composició:
- Interior: bescuit sucós de vainilla enrotllat amb farciment de trufa.
- El producte va banyat amb cobertura negra ratllada en forma de corfa d'arbre i decorat amb boletes roges de cereal cruixent amb xocolate, flocs blancs de sucre i arbrets verds de sucre. A més, porta un bastó de xocolate en colors rojos i blancs molt infantil i típic en l'època nadalenca.
Descongelació aproximada abans de consumir-lo:
- 4 hores en nevera.
- 2 hores i 30 minuts a temperatura ambient.
- No el tornes a congelar una vegada descongelat.
Postres Xocolate Caramel
Postres amb tres capes de textures diferents: una capa de caramel, una de xocolate i una base de galleta.
Postres Triple Xocolate
Postres amb tres capes de textures diferents, amb sabor intens de xocolate.
Coulant Xocolate
Bescuit sucós de xocolate, farcit de xocolate líquid.
Com consumir-lo: trau-lo de la bossa de plàstic, retira el paper i introduïx al microones 20 segons a màxima potència. Es pot servir amb gelat.
Cremes per a acompanyar les teues postres
Si busques un bon acompanyant per a postres dolces, les nostres cremes els van com l'anell al dit. Ací tens tres delicioses opcions perquè els més llépols disfruten en els moments més especials.
Crema de Torró
- Crema de licor dolç i suau.
- Se servix molt freda o amb gel.
- No s'ha de combinar amb begudes cítriques ni amb productes àcids.
Crema Maduixa
- Crema de licor afruitada i suau.
- Se servix molt freda o amb gel.
- No s'ha de mesclar amb altres begudes.
Irish Cream
- Licor fet amb mescla de whisky irlandés i crema de llet.
- Sabor molt marcat.
- Se servix molt freda o amb gel.
Altres recomanacions
Tampoc poden faltar a la cita els nostres torrons i bombons, Dolços de Nadal irresistibles.
T'animes a preparar uns còctels gurmet? Aprén a preparar alguna de les receptes que et proposem i sorprén els teus convidats.