Et presentem les nostres varietats de Pasta Armando, gran varietat i màxima qualitat

Varietat excepcional de Pastes italianes

19 de gener de 2024

La pasta és un pilar bàsic de la gastronomia italiana i un aliment fonamental en la dieta mediterrània. Agrada als menuts i als majors, no se li resistix cap paladar. A més, permet les preparacions més diverses.

Per a garantir la màxima qualitat i el sabor més autèntic, és indispensable treballar amb els millors proveïdors. La pasta italiana Armando està produïda per De Matteis Agroalimentare, un dels principals productors italians de pasta d'alta qualitat.

Quins són els teus plats de pasta favorits? Amb esta línia de pasta disfrutaràs d'una experiència autèntica en cada mos. Està elaborada amb els millors ingredients i seguint les tradicions culinàries italianes. Esta pasta no sols oferix una extraordinària varietat, sinó també un compromís absolut amb la qualitat.

La versatilitat d'este aliment és incomparable. Amb tantes varietats de pasta, les possibilitats són infinites. I totes delicioses! Dona ales a la teua creativitat i cuina els plats més apetitosos amb estes varietats de pasta. Quina t'agrada més?

Quines varietats de Pasta Armando pots trobar en Mercadona?

Espaguetis

Una de les varietats més icòniques de la pasta italiana, la més famosa de totes. Llargs, fins i cilíndrics, absorbixen a la perfecció els sabors de les salses i altres acompanyaments. La seua textura al dente i la perfecta fusió que aconseguixen amb les salses els convertixen en un llenç culinari versàtil que s'adapta a una àmplia gamma de receptes, des de bolonyesa, carbonara o pesto fins a aglio e olio.

Espaguetis carbonara (per a 4 persones)

Plato de Spaghetti Carbonara con pastas de Mercadona

1. Talla uns 300 g de cansalada entreverada en cubs i torra-la en una paella sense oli a foc mitjà. La paella ha de ser prou àmplia per a poder mesclar posteriorment amb la salsa i els espaguetis.

2. Quan la cansalada entreverada estiga torrada, separa la meitat i reserva. Deixa l'altra meitat en la mateixa paella amb el seu greix.

3. Bull aigua salada calenta abundant en una olla i afig 400 g d'espaguetis.

4. En un bol, bat 3 ous sencers i 3 rovells. Mescla amb unes 4 cullerades de grana padano ratllat i abundant pebre negre molt. Afig un poc d'aigua de la cocció dels espaguetis i torna a mesclar.

5. Mescla els espaguetis amb la cansalada en la paella. Afig un parell de cullerots de l'aigua de cocció i remou fins que la pasta quede ben cuita.

6. En la mateixa paella, però amb el foc apagat, afig la mescla d'ou i mescla amb energia. La textura de la salsa ha de ser cremosa: si cal, afig més aigua de la cocció.

7. Emplata la pasta coronant amb la cansalada entreverada cruixent, un poc més de grana padano ratllat i pebre negre.

Tortiglioni

Amb forma de tub gran i estriat, afig una elegància subtil als plats de pasta. La seua superfície rugosa captura perfectament els sabors de les salses i condiments, i proporciona una experiència gastronòmica única. Ideal per a receptes amb salses més denses, els tortiglioni estan indicats especialment per a plats gratinats o enfornats. Uns tortiglioni alla parmigiana deixen el pavelló molt alt!

Tortiglioni bolonyesa al forn (per a 4 persones)

Receta con Tortiglioni de Mercadona

1. Bull aigua en una olla gran amb sal. Cuina 400 g de pasta tortiglione segons les instruccions del paquet fins que estiga al dente. Escorre i reserva.

2. Calfa una paella gran a foc mitjà-alt i afig un rajolí d'oli d'oliva. Afig 1 ceba, 1 rama d'api i 1 carlota. Cuina fins que les verdures estiguen tendres i la ceba es torne transparent. Afig 400 g de carn picada i cuina fins que es daure, i desfés-la amb una cullera o paleta per a obtindre una textura fina.

3. Aboca 1 got de vi negre en la paella; raspa el fons per a recollir tots els sabors. Cuina fins que el vi es reduïsca a la meitat.

4. Incorpora 1 cullerada de tomaca doble concentrada, 700 g de tomaca triturada i 300 ml de caldo de pollastre a la mescla. Afig sal i pebre al gust. Abaixa el foc i cuina a foc lent, removent ocasionalment per a assegurar-nos que no s'apegue. La salsa ha d'espessir.

5. Mescla la pasta cuita amb la salsa bolonyesa en una font per a forn. Empolvora el formatge mozzarella i el grana padano ratllat sobre la pasta. Precalfa el forn a 200 °C i enforna la pasta fins que el formatge es fonga i es daure, aproximadament 15-20 minuts.

6. Retira la pasta del forn i deixa reposar uns minuts abans de servir. Empolvora amb julivert fresc picat si vols.

Penne

Una pasta amb forma de tub curt i bisellat preparada per a ser farcida de sabor. Els penne són coneguts per la seua versatilitat i perquè retenen bé les salses en l'interior. La seua textura ferma i la capacitat per a mantindre's al dente els convertixen en una elecció perfecta per a receptes amb salses cremoses, com la clàssica Alfredo o l'arrabbiata picant.

Penne bolonyesa (per a 4 persones)

Receta de Penne bolognesa con pasta de Mercadona

1. Calfa una paella gran a foc mitjà-alt i afig un rajolí d'oli d'oliva. Afig 1 ceba, 1 rama d'api i 1 carlota. Cuina fins que les verdures estiguen tendres i la ceba es torne transparent. Afig 400 g de carn picada i cuina fins que es daure, i desfés-la amb una cullera o paleta per a obtindre una textura fina.

2. Aboca 1 got de vi negre en la paella; raspa el fons per a recollir tots els sabors. Cuina fins que el vi es reduïsca a la meitat.

3. Incorpora 1 cullerada de tomaca doble concentrada, 700 g de tomaca triturada i 300 ml de caldo de pollastre a la mescla. Afig sal i pebre al gust. Baixa el foc i cuina a foc lent removent ocasionalment per a assegurar-nos que no s'apegue. La salsa ha d'espessir.

4. Mentre la salsa es cuina, bull aigua en una olla gran i afig sal generosament. Cuina 400 g de penne segons les instruccions del paquet fins que estiguen al dente. Escorre'ls i ajusta de sal si cal. Mescla la salsa bolonyesa amb els penne cuits, i assegura't que la pasta estiga completament coberta amb la salsa.

5. Servix els penne a la bolonyesa calents, i empolvora amb formatge grana padano ratllat al gust.

Fusilli

Els fusilli es distingixen pel seu aspecte arrissat, amb forma d'espiral o d'hèlice. Esta estructura, amb una superfície exterior amb estries i solcs, els conferix una textura única i permet que la pasta retinga més fàcilment els sabors de les salses i altres ingredients. Este producte està disponible en totes les nostres botigues excepte a València, Castelló i les illes Balears.

Fusilli al pesto (per a 4 persones)

Fusilli al Pesto con pasta de Mercadona

1. Bull aigua en una olla gran amb sal. Cuina 400 g de pasta fusilli segons les instruccions del paquet fins que estiga al dente. Escorre-la i reserva una tassa de l'aigua de la cocció.

2. En un processador d'aliments, combina 2 tasses de fulles d'alfàbega, ½ tassa de formatge grana padano, ¼ de tassa de pinyons i 2 grans d'all pelats. Tritura fins que tot estiga ben mesclat. Amb el processador en marxa, aboca lentament ½ tassa d'oli d'oliva fins a obtindre una mescla suau. Ajusta la consistència afegint un poc d'aigua de la cocció de la pasta si cal. Assaona amb sal i pebre al gust.

3. En un bol gran, mescla la pasta cuita amb el pesto fresc fins que estiga ben coberta. Remou suaument per a distribuir els ingredients de manera uniforme.

4. Servix la pasta i empolvora amb formatge grana padano addicional i decora amb fulles d'alfàbega fresca.

Trecce

Receta con Trecce de Mercadona

Si vols afegir un toc innovador a la teua taula, fes-ho amb la forma trenada única dels trecce. Esta pasta absorbix molt bé els sabors de les salses i proporciona una experiència gustativa inigualable. Una opció extraordinària per a plats més elaborats, gràcies a la seua textura esponjosa i la facilitat amb què atrapa els condiments. Esta classe de pasta la tenim només disponible a València, Castelló i les illes Balears.

Altres recomanacions

Si busques més receptes amb pasta, en la nostra secció de receptes pots trobar estos Fusilli de llentilles roges amb espinacs o esta Ensalada de pasta amb mozzarella, tomaques cherry i carabasseta.

Et donem idees per a cuinar amb Ceba caramel·litzada i realçar el sabor dels teus plats.