Sent que viatges al mateix cor d'Itàlia en cuinar les pastes al bronze de Mercadona. Degusta la seua textura, el seu sabor i les seues múltiples varietats.

Pastes italianes de Mercadona

01 de març de 2018

Elaborades al costat de Nàpols seguint la més ancestral tradició, les pastes italianes de Mercadona t'ofereixen el màxim sabor per a les teues receptes.

Dóna regna solta a la teua creativitat i cuina els plats més apetitosos amb les noves pastes de Mercadona, elaborades en els tradicionals motles de bronze. Aquest procediment atorga rugositat a la pasta per a aconseguir que absorbisca millor les salses i potencie el seu sabor.

Spaguetti, Penne, Tortiglioni, Fusilli i Cannelloni, elaborats amb sèmola de blat 100% de la millor qualitat.

Com cuinar-la?

Bollir un litre d'aigua per cada 100 grams de pasta.

Quan l'aigua estiga bollint, afegir sal. És preferible no condimentar l'aigua amb olis ni herbes i no refredar amb aigua la pasta, ja que perdrà nutrients i sabor.

Penne

Els amants dels macarrons fins més autèntics i característics d'Itàlia estan d'enhorabona. Tasta'ls amb alguna de les teues salses favorites i notaràs la diferència.

Tortiglioni

Destaquen res més veure'ls en el seu paquet. La seua grandària, les seues característiques rugositats que els aporta estar fabricats en un motle tradicional de bronze, et delectaran. En poc més de 10 minuts podràs gaudir de tot el seu sabor “al dente”. No t'oblides de combinar els tortiglioni amb salses com la bolonyesa, el pesto o amb alguna més innovadora com la de xampinyons o trufa.

Fusilli

Les amanides de pasta sabran apreciar l'elaboració tradicional dels fusilli al bronze de Mercadona. Els fusilli estan elaborats sobre un motle tradicional de bronze en el mateix cor d'Itàlia. Les seues característiques fan que siguen formidables per a amanides, però també pots preparar-los amb salses calentes com la de formatge o la carbonara.

Spaguetti

Sense cap dubte, una de les pastes més exitoses i populars són els spaguetti. Menjar-los és tot un plaer i també una diversió per als més xicotets. En el teu rebost no poden faltar els nostres spaguetti al bronze perquè seran el teu millor aliat en molts moments.

Cannelloni

Una de les nostres grans novetats i apostes són els cannelloni al bronze ja precuits de Mercadona. Trobaràs davant teu una pasta que solament hauràs d'omplir i posar directament al forn amb la seua beixamel i el teu formatge favorit, per a sentir que viatges a la mateixa Itàlia quan te'ls portes a la boca.

Altres recomanacions

Una bona forma d'acompanyar aquestes pastes italianes al bronze pot ser el Falàfel de Mercadona acompanyat de salsa tahina. També pots maridar-les amb les nostres cerveses Reserva i Doble Malta.