Substituïx la proteïna de la carn animal amb el nostre Seitan.

Seitan, font de proteïna 100 % vegetal

09 de juny de 2022

Coneixes el Seitan? Forma part de la teua dieta? Elaborat a base de gluten de blat, és ideal per a persones veganes o que busquen una alternativa proteica d'origen vegetal.

A més de ser ric en proteïnes (24 g de proteïna per cada 100 g) és un producte baix en greixos (1,8 g per cada 100) i en hidrats de carboni (2,9 per cada 100 g). Es pot cuinar de maneres molt variades: guisat, fregit, en broquetes, arrebossat, en una bolonyesa, etc.

Manteniment

  • S'ha de mantindre entre 2 °C i 8 °C. Una vegada obert, s'ha de conservar tancat i refrigerat i s'ha de consumir abans de 3 dies.
  • Cada paquet conté 200 g.

Com t'agrada més el Seitan?

Com hem avançat, es tracta d'un producte molt versàtil: les possibilitats de la cuina del Seitan són quasi inesgotables. Pots prendre'l en forma de làmines a la planxa, tallat a daus, estofat, picat com en una salsa bolonyesa…, fins i tot el pots aromatitzar amb pebre roig i all perquè tinga un sabor similar al del xoriço.

Combina molt bé amb verdures i pasta. Des del punt de vista nutricional, és molt recomanable acompanyar-lo amb llegums, ja que el conjunt aporta un patró d'aminoàcids essencials més complet.

A continuació, et suggerim tres delicioses idees per a consumir-lo. Segur que tens la teua manera favorita de preparar-lo!

  • Prepara't uns deliciosos noodles amb Seitan. Una recepta nutritiva, exòtica, senzilla i ràpida de preparar, dona molt bon resultat!

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal

  • Un Seitan al curri acompanyat d'una guarnició d'arròs blanc és un dels plaers que no et pots perdre, a més de ser un plat molt complet.

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal

  • Cuina'l en tires o esmicolat, tipus Pulled. D'esta manera tan apetitosa, pots preparar-te un sàndwitx diferent o enriquir qualsevol plat.

Nueva receta de Seitán, fuente de proteína 100% vegetal.

Altres recomanacions

Si busques altres alternatives de proteïna vegetal, descobrix totes les possibilitats de la soja texturitzada o el Tofu.