Nuevos aperitivos Snacks Combinado y Sticks Sabor Kétchup

Nous Aperitius de Mercadona sense gluten

09 de agost de 2017

Aquest estiu pots gaudir del temps lliure amb els Nous i Deliciosos Aperitius de Mercadona. Descobreix els nous Snacks Combinat o els sorprenents Sticks Sabor Quètxup. Ja disponibles a la teua tenda més propera!

A més, són lliures de gluten, per la qual cosa són aperitius perfectament aptes per a persones celíaques.

Nous Snacks Combinat, més sabor i lliure de gluten

Els Nous Snacks Combinat que podràs gaudir aquest estiu amb més sabor i millor textura.

A més, ara lliure de gluten, per la qual cosa els Snacks Combinat són aptes per a persones celíaques.

En aquest apetitós aperitiu, trobaràs 5 delicioses variants:

  • Estreles de dacsa fornejada sabor mantega
  • Garfiets amb sabor a formatge
  • Boles amb sabor a formatge
  • Escorces de bacon
  • Reixetes amb sabor a creïlla

Gaudeix dels Snacks Combinat amb més sabor i millors textures en la seua característica grandària de 200 grams, ideal per compartir amb els amics durant qualsevol dia d'aquest estiu.

Nous Sticks Sabor Quètxup, amb un deliciós sabor

Aquest estiu també pots assaborir els Nous Sticks Sabor Quètxup de Mercadona, una alternativa deliciosa per a les vesprades d'estiu. Aquests snacks t'ofereixen un deliciós sabor quètxup que no podràs parar de menjar.

Y també, igual que els Snacks Combinat d'Hacendado, aquests Sticks Sabor Quètxut no tenen gluten. Amb la seua pràctica grandària de 75 grams, és ideal per compartir amb els amics i gaudir junts del seu inconfusible sabor a quètxup.

Tant els Snacks Combinat com els Sticks Sabor Quètxup estan fabricats per l'empresa Ibersnacks, a la seua fàbrica de Medina del Campo (Valladolid), una mostra més de l'aposta de Mercadona per les empreses espanyoles.

Aquests dies gaudeix dels Snacks Combinat i els Sticks Sabor Quètxup, ara encara més saborosos. L'aperitiu ideal per a l'estiu!

Altres recomanacions

A l'estiu també és bon moment per assaborir fruita seca com els Pistatxos Torrats Hacendado, rics en fibra, ferro i magnesi. Sense sal i sense gluten.

Y si t'abelleix alguna cosa una mica més elaborada, prova les Creïlles Grill, molt fàcils de preparar i increïblement saboroses i cruixents, per fer a la paella o al forn, com més t'agrade.