Yogures Hacendado para beber con diferentes sabores y texturas

Iogurts Hacendado per a beure amb diferents sabors i textures

17 de juliol de 2018

Ens bevem un iogurt fresquet? Si vols refrescar-te i gaudir de tot el sabor, prova els iogurts Hacendado per a beure de Mercadona.

Pots trobar-los amb dues textures diferents: “Molt líquids" o "cremosos”. A més, si ho prefereixes, disposem de iogurts amb 0% matèria grassa i 0% sucres afegits.

Tria el que més t'agrade:

  • Si prefereixes els Iogurts Hacendado per a beure amb textures més líquides, pots triar entre tres sabors diferents: Natural, Maduixa-Plàtan i Fruites del Bosc. Els trobaràs en botelles d'1,5 litres.
  • Si, per contra, prefereixes iogurts per a beure amb una textura més cremosa, tasta’ls en la seua àmplia gamma de sabors: Natural, Maduixa, Maduixa-Plàtan i també Pinya-Coco. Aquests iogurts estan disponibles en botelles d'1 litre.
  • Si prefereixes els descremats 0% matèria grassa i 0% sucres afegits, pots trobar-los en 3 sabors diferents en botelles d'1 litre: Natural, Maduixa i Pinya. Són lleugers, no tenen matèria grassa ni sucres afegits i estan boníssims.

Et sorprendran els nostres iogurts Hacendado líquids, tria el que més t'agrade i refresca't. Et sorprendran els seus sabors i textures. No oblides guardar-los a la nevera i agitar-los abans de servir!

Altres Recomanacions:

Descobrix els deliciosos gelats per a este estiu: Mini Nocciola amb doble cobertura i Cons mitjans de nata amb galletes de xocolate. Irresistibles!

I per a acompanyar els berenars, a l'estiu disfruta del suc de taronja acabat d'esprémer de Mercadona. Deliciós!